Дипломира се един прекрасен Випуск 2022 на ПГ „Св. Климент Охридски“ – Елхово (+снимки)

Публикувано преди 6 месеца  |  Образование

Този понеделник, 20.06.2022 година, в кабинета по Български език и литература, зрелостниците на Профилирана гимназия „Св. Климент Охридски“ получиха дипломите си за завършено средно образование. Това значимо за дванайсетокласниците събитие бе споделено от Йовка Драгоева – директор на учебното заведение, гл.ас. доктор Златинка Георгиева и доц. д-р Иван Стоянов – от Философски факултет, катедра „Психология“ на Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“, класни ръководители и учители.

Връчвайки дипломите, г-жа Драгоева  награди най-успешните и изявени ученици от випуска, а в обръщението си към всички абитуриенти тя акцентира върху факта, че успешно приключилият етап от живота на всеки един от тях е резултат от упорит труд и ги поздравява за много доброто представяне на държавните зрелостни изпити. „Вярваме, че сме подготвили достойни, мотивирани и отговорни личности, които ще допринесат със знанията и труда си за себеусъвършенстване и за развитието на България! Пожелавам със здраве и вдъхновение да обогатявате света и себе си извън училището! Запазете милите спомени от нашата гимназия, съхранете приятелствата, които продължават цял живот!“

Випуск 2022 е първият випуск с новата диплома за средно образование. В документа на тазгодишните млади хора са вписани окончателните оценки от изучаваните от тях предмети в 11 и 12-клас, както и оценките от матурите.

Честито Дипломиране, момичета и момчета от Випуск 2022!

* С атестат за зрелост в ръце, учениците позират за последни снимки с директора и със своите класни, които са намерили място в сърцето на всеки един от тях.Статията е публикувана на 21 юни 2022ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
На 4 декември почитаме Света Великомъченица Варвара
На 4 декември почитаме Света Великомъченица Варвара. В православието Св. Варвара се счита за покровителка на починалите от внезапна смърт – ... прочети още »
Заловиха нелегални мигранти, превозвани в линейка (+снимки)
Районна прокуратура - Бургас задържа за срок до 72 часа К.К. Той е обвинен за това, че ... прочети още »
Патронен празник на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово (+снимки)
В годината, в която се навършват 300 години от рождението на Паисий Хилендарски и 260 години от ... прочети още »
Две повдигнати обвинения срещу грузинец за трафик на мигранти след пътен инцидент с 18 мигранти близо до град Елхово
На 30 ноември, около 19 часа, непосредствено преди град Елхово, джип с мигранти, следван от служители на ... прочети още »
Полицията в град Елхово иззе две хартиени пликчета съдържащи метамфетамин при проверка
Вчера, в град Елхово, в хода на полицейска операция е спрян за проверка лек автомобил, управляван от ... прочети още »
МИГ – Елхово-Болярово се срещна с ученици от Профилирана гимназия „Св. Климент Охридски“ – гр. Елхово
На 28 ноември 2022 година, в два от кабинетите на ПГ „Св. Климент Охридски“, представители на Местна ... прочети още »