Дипломира се един прекрасен Випуск 2022 на ПГ „Св. Климент Охридски“ – Елхово (+снимки)

Публикувано преди 4 месеца  |  Образование

Този понеделник, 20.06.2022 година, в кабинета по Български език и литература, зрелостниците на Профилирана гимназия „Св. Климент Охридски“ получиха дипломите си за завършено средно образование. Това значимо за дванайсетокласниците събитие бе споделено от Йовка Драгоева – директор на учебното заведение, гл.ас. доктор Златинка Георгиева и доц. д-р Иван Стоянов – от Философски факултет, катедра „Психология“ на Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“, класни ръководители и учители.

Връчвайки дипломите, г-жа Драгоева  награди най-успешните и изявени ученици от випуска, а в обръщението си към всички абитуриенти тя акцентира върху факта, че успешно приключилият етап от живота на всеки един от тях е резултат от упорит труд и ги поздравява за много доброто представяне на държавните зрелостни изпити. „Вярваме, че сме подготвили достойни, мотивирани и отговорни личности, които ще допринесат със знанията и труда си за себеусъвършенстване и за развитието на България! Пожелавам със здраве и вдъхновение да обогатявате света и себе си извън училището! Запазете милите спомени от нашата гимназия, съхранете приятелствата, които продължават цял живот!“

Випуск 2022 е първият випуск с новата диплома за средно образование. В документа на тазгодишните млади хора са вписани окончателните оценки от изучаваните от тях предмети в 11 и 12-клас, както и оценките от матурите.

Честито Дипломиране, момичета и момчета от Випуск 2022!

* С атестат за зрелост в ръце, учениците позират за последни снимки с директора и със своите класни, които са намерили място в сърцето на всеки един от тях.Статията е публикувана на 21 юни 2022Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Регионална дирекция „Гранична полиция“ - Елхово обяви нови вакантни длъжности
Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Елхово обяви конкурси за 8 вакантни длъжности: 3 (три) вакантни длъжности: СЧЕТОВОДИТЕЛ в сектор ... прочети още »
Пълна зала и силни аплодисменти посрещнаха Виктор Калев в Елхово (+снимки)
„Поклон, аплодисменти и това е“ каза Виктор Калев в едно от своите изпълнения. Но не беше само ... прочети още »
Отбелязваме Световния ден на учителя
На 5-ти октомври у нас и в още над 100 страни по света се отбелязва Денят на ... прочети още »
Разпределение на мандатите в 31 МИР-Ямбол
По неофициална информация в 31 МИР-Ямбол разпределението на мандатите е съответно 1 за ГЕРБ-СДС, 1 за „Продължаваме ... прочети още »
Актьорът Виктор Калев ще „завърти” плочата на живота си за първи път в Елхово
ПК „АЖУР ПИКО”, Културна организация „Арт ателие” и НЧ „Развитие – 1893“ представят „ГРАМОФОНЪТ” АВТОРСКИ КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ НА ... прочети още »
Във вторник се ограничава движението по част от магистрала „Тракия“
На 4 октомври - вторник, от 8 ч. до 20 ч., в двете посоки ще бъде ограничено ... прочети още »