Дипломира се един прекрасен Випуск 2022 на ПГ „Св. Климент Охридски“ – Елхово (+снимки)

  1 270 | Публикувано преди 4 дни  | Образование

Този понеделник, 20.06.2022 година, в кабинета по Български език и литература, зрелостниците на Профилирана гимназия „Св. Климент Охридски“ получиха дипломите си за завършено средно образование. Това значимо за дванайсетокласниците събитие бе споделено от Йовка Драгоева – директор на учебното заведение, гл.ас. доктор Златинка Георгиева и доц. д-р Иван Стоянов – от Философски факултет, катедра „Психология“ на Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“, класни ръководители и учители.

Връчвайки дипломите, г-жа Драгоева  награди най-успешните и изявени ученици от випуска, а в обръщението си към всички абитуриенти тя акцентира върху факта, че успешно приключилият етап от живота на всеки един от тях е резултат от упорит труд и ги поздравява за много доброто представяне на държавните зрелостни изпити. „Вярваме, че сме подготвили достойни, мотивирани и отговорни личности, които ще допринесат със знанията и труда си за себеусъвършенстване и за развитието на България! Пожелавам със здраве и вдъхновение да обогатявате света и себе си извън училището! Запазете милите спомени от нашата гимназия, съхранете приятелствата, които продължават цял живот!“

Випуск 2022 е първият випуск с новата диплома за средно образование. В документа на тазгодишните млади хора са вписани окончателните оценки от изучаваните от тях предмети в 11 и 12-клас, както и оценките от матурите.

Честито Дипломиране, момичета и момчета от Випуск 2022!

* С атестат за зрелост в ръце, учениците позират за последни снимки с директора и със своите класни, които са намерили място в сърцето на всеки един от тях.Статията е публикувана на 21 юни 2022
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
В края на учебната 2021/2022 година отново успехи за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово в конкурси и състезания (+снимки)
Споделяме последните успехи от участия в конкурси и състезания на учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ -  ... прочети още »
МОН публикува резултатите от изпитите след VII клас
Близо 70% от седмокласниците разбират това, което четат. Почти 60% от тях разчитат също внушенията на цитат от ... прочети още »
МЗ и Експертният съвет по надзор на имунопрофилактиката препоръчват прилагането на втори бустер иРНК ваксина срещу COVID-19 при лица над 18 г.
Министерството на здравеопазването одобри препоръките на Експертния съвет по надзор на имунопрофилактиката относно прилагането на четвърта доза ... прочети още »
Абитуриентите плащат сами здравните си осигуровки през летните месеци
Завършилите средното си образование през 2022 година ученици от Ямболска област трябва да заплатят здравните си вноски ... прочети още »
Днес е Еньовден – Денят на лечебните билки
На 24 юни православният свят празнува рождението на Свети Йоан Предтеча и Кръстител на Господ Исус Христос, ... прочети още »
НЗОК ще заплаща и отпуска помощни средства на хората с увреждания
От първи юли хората с увреждания ще получават помощни средства и медицински изделия от търговци на дребно, ... прочети още »