Дипломира се един прекрасен Випуск 2022 на ПГ „Св. Климент Охридски“ – Елхово (+снимки)

  1 405 | Публикувано преди 2 месеца  | Образование

Този понеделник, 20.06.2022 година, в кабинета по Български език и литература, зрелостниците на Профилирана гимназия „Св. Климент Охридски“ получиха дипломите си за завършено средно образование. Това значимо за дванайсетокласниците събитие бе споделено от Йовка Драгоева – директор на учебното заведение, гл.ас. доктор Златинка Георгиева и доц. д-р Иван Стоянов – от Философски факултет, катедра „Психология“ на Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“, класни ръководители и учители.

Връчвайки дипломите, г-жа Драгоева  награди най-успешните и изявени ученици от випуска, а в обръщението си към всички абитуриенти тя акцентира върху факта, че успешно приключилият етап от живота на всеки един от тях е резултат от упорит труд и ги поздравява за много доброто представяне на държавните зрелостни изпити. „Вярваме, че сме подготвили достойни, мотивирани и отговорни личности, които ще допринесат със знанията и труда си за себеусъвършенстване и за развитието на България! Пожелавам със здраве и вдъхновение да обогатявате света и себе си извън училището! Запазете милите спомени от нашата гимназия, съхранете приятелствата, които продължават цял живот!“

Випуск 2022 е първият випуск с новата диплома за средно образование. В документа на тазгодишните млади хора са вписани окончателните оценки от изучаваните от тях предмети в 11 и 12-клас, както и оценките от матурите.

Честито Дипломиране, момичета и момчета от Випуск 2022!

* С атестат за зрелост в ръце, учениците позират за последни снимки с директора и със своите класни, които са намерили място в сърцето на всеки един от тях.Статията е публикувана на 21 юни 2022Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пътнотранспортно произшествие с пострадал велосипедист до магазин Мостовской в Елхово
На 8 август, малко преди 19:00 часа, в РУ-Елхово е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие с ... прочети още »
Скандал в Одрин заради реклами на български (+снимки)
Рекламни табели на български език се превърнаха в спорна тема в турския крайграничен град Одрин. Кметът Реджеп ... прочети още »
Изплащат пенсиите за август
От днес започва изплащането на пенсиите за месец август. В пощенските клонове то ще се извършва съобразно ... прочети още »
Църквата отбелязва свети Емилиан Изповедник
На 8 август Православната църква почита свети Емилиан Изповедник. Това е велик християнин, живял през 18-19 в ... прочети още »
ЦИК ще определи състава на Районната избирателна комисия в 31 МИР - Ямбол
ЦИК ще определи състава на Районната избирателна комисия (РИК) в 31 МИР - Ямбол, след като днес ... прочети още »
Днес е Преображение Господне
Църквата отбелязва днес празника Преображение Господне, който се чества още от първите векове на християнството. На този ... прочети още »