Деца и родители почистиха детска площадка в град Елхово (+снимки)

Публикувано преди 5 месеца  |  Образование

Под мотото „Усмивки за смет“ премина инициативата на родителите и децата от група „Усмивка“ при детска градина „Невен“ – гр. Елхово, с учители Ваня Узунова, Диана Мартинова и помощник-възпитател Петя Христова.

В деня отреден за почистване на природата, деца и родители обединиха усилия за почистването на една от любимите детски площадки в града, която се на намира на ул. Ангел Вълев в град Елхово.

Инициативата бе съпроводена с много положителни емоции, игри и усмивки за всички участници. Тя е част от дейностите заложени в клуба по интереси на групата – „Клуб по екология“.Статията е публикувана на 18 септември 2022


ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Празнуваме Петльовден по стар стил
Днес, 2 февруари, според народните вярвания се празнува Петльовден, а заради разликата в Грегорианския и Юлианския календар ... прочети още »
ОДК-Елхово стартира детски конкурс на тема „От Баба Марта до Първа пролет”
Скъпи приятели, от днес стартира общинския конкурс „От Баба Марта до Първа пролет” за ръчно изработени мартеници, ... прочети още »
Църквата отбелязва мъченик Трифон, славен като светец лечител
Българската православна църква почита на 1 февруари паметта на Свети Трифон, живял праведно и загинал мъченически заради ... прочети още »
Започва междусрочната ваканция, за първи път ще е пет дни, а не само един
За първи път през 2023 година междусрочната почивка за учениците ще бъде не един, а пет дни ... прочети още »
Театралният сезон в Елхово открива с комедията ”Кафе с претенция” на Театър „Българска армия”
НЧ „Развитие” Елхово, Театър „Българска армия” и Арт ателие Ви канят на „Кафе с претенция” Заповядайте на ... прочети още »
До 31 януари може да се променя вида на осигуряването
До 31 януари самоосигуряващите се лица могат да променят вида на осигуряването си, напомнят от Националната агенция ... прочети още »