Пълна зала и силни аплодисменти посрещнаха Виктор Калев в Елхово (+снимки)

Публикувано преди 2 години  |  Общество

„Поклон, аплодисменти и това е“ каза Виктор Калев в едно от своите изпълнения. Но не беше само това. Препълнена зрителна зала, нестихващи и бурни аплодисменти от елховската публика, много усмивки, вълнение и удивление съпътстваха представлението „Грамофонът“.

Актьорът гостува снощи, за първи път, на читалищната сцена в Елхово и ще остави незабравим спомен за всички. Изключителен талант, невероятна актьорска игра, истински професионалист и човек, открил верния път, по който да върви.

В продължение на повече от два часа Виктор Калев накара публиката да се смее с глас, да пее познатите на няколко поколения песни и да се забавлява от сърце и душа. Раздаде се изцяло за зрителите и те оцениха това.

„Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с това ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл“, казва още Виктор Калев.

В края на моноспектакъла актьорът се срещна с малки и големи от публиката, раздаде десетки автографи и се снима с всеки, който пожела.


Статията е публикувана на 5 октомври 2022

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА