Продавам разтегателен диван-200лв

Публикувано преди 5 месеца  |  Обяви

Лице за контакт: Дора Тошева

Обява: Продавам разтегателен диван-200лв

Телефон за контакт: 088 8025613

Цена: 200 лв.

Информация: Продавам разтегателен диван с кадифена дамаска. Диванът е три-четири местен.Статията е публикувана на 20 октомври 2022НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Макрон ще направи обръщение към нацията
Ден след като в Националното събрание (долната камара на парламента на Франция) бяха отхвърлени два вота на ... прочетете още »
Украйна може да използва американски пилоти на Ф-16 срещу Русия
В момента се разглеждат три варианта за предоставяне на Украйна на изтребители Ф-16, по-специално с участието на ... прочетете още »
Президентът на Тайван отива в САЩ
Президентът на Тайван Цай Инг-вен ще посети Съединените щати на път за и от Централна Америка, което ... прочетете още »
Земетресение в Гърция
Земетресение с магнитуд 4,6 по Рихтер беше регистрирано днес в 02:20 ч. до Амфилохия, Западна Гърция, предаде ... прочетете още »
Хондурас: САЩ уважават решението ни да установим дипломатически отношения с Китай
Правителството на САЩ заяви, че уважава решението ни да установим дипломатически отношения с Китай, каза вчера външният ... прочетете още »
Софийски реалности: Болница няма нормален паркинг за пациентите, в двора ѝ ще правят хотел
Пациенти на голяма столична болница са принудени да спират в най-дясната лента на оживен булевард. Така, автомобилите ... прочетете още »
Тихомир Безлов: Докладът на Държавния департамент е внимателен, съобразен с изборите у нас
„В доклада на Държавния департамент на САЩ се цитират решенията на съда. Тонът е внимателен и очевидно ... прочетете още »
Южна Корея и Япония започнаха нормализиране на отношенията помежду си
Южнокорейският президент Юн Сук-йол заяви, че ще нареди връщането на Япония в списъка на Южна Корея със ... прочетете още »