МИГ – Елхово-Болярово се срещна с ученици от Профилирана гимназия „Св. Климент Охридски“ – гр. Елхово

Публикувано преди 2 месеца  |  Общество

На 28 ноември 2022 година, в два от кабинетите на ПГ „Св. Климент Охридски“, представители на Местна инициативна група – Елхово-Болярово проведоха информативна среща с ученици от XI и XII на тема: „Информация за изпълнение на СВОМР и възможности за подкрепа за местно развитие“.

Изпълнителният директор на МИГ-Елхово-Болярово – госпожа Нели Кадиева, представи пред гимназистите изпълнението на Стратегията за водено от общностите местно развитие, както и реалните възможностите за съдействие на местното развитие – бизнес, читалища, публичен сектор.

Осъществената среща имаше за цел да установи каква е икономическата активност на младите хора от община Елхово и да идентифицира нагласите им за включване в местното развитие.

Представителите на МИГ – Елхово-Болярово подариха на училището топки за волейбол и футбол, с което зарадваха младежите, а директорът – госпожа Йовка Драгоева, благодари на гостите за трогателния жест.Статията е публикувана на 1 декември 2022


ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
ОДК-Елхово стартира детски конкурс на тема „От Баба Марта до Първа пролет”
Скъпи приятели, от днес стартира общинския конкурс „От Баба Марта до Първа пролет” за ръчно изработени мартеници, ... прочети още »
Църквата отбелязва мъченик Трифон, славен като светец лечител
Българската православна църква почита на 1 февруари паметта на Свети Трифон, живял праведно и загинал мъченически заради ... прочети още »
Започва междусрочната ваканция, за първи път ще е пет дни, а не само един
За първи път през 2023 година междусрочната почивка за учениците ще бъде не един, а пет дни ... прочети още »
Театралният сезон в Елхово открива с комедията ”Кафе с претенция” на Театър „Българска армия”
НЧ „Развитие” Елхово, Театър „Българска армия” и Арт ателие Ви канят на „Кафе с претенция” Заповядайте на ... прочети още »
До 31 януари може да се променя вида на осигуряването
До 31 януари самоосигуряващите се лица могат да променят вида на осигуряването си, напомнят от Националната агенция ... прочети още »
Кукерската група от село Бояново спечели специалната награда на кмета на община Перник от "Сурва 2023" (+видео и снимки)
Кукерската група при НЧ"Светлина-1926г." село Бояново спечели специалната награда на кмета на община Перник Станислав Владимиров от ... прочети още »