Дядо Коледа, скъп гост, посети децата от ДГ “Надежда“ (+снимки)

Публикувано преди 1 година  |  Образование

Вълшебствата около Рождество Христово продължават! Днес беше дългоочаквания ден! Дядо Коледа посети добричките и усмихнати дечица от ДГ“Надежда“. Разбрал, че  децата са много послушни,  пеят, танцуват, рисуват, заучават стихчета и приказки. И мнооого други неща знаят! Затова добрия Дядо Коледа донесе желаните подаръци на всички деца! Артистите от Ямболския куклен театър, зарадваха децата с прекрасен Коледен спектакъл, в който доброто побеждава! Децата бяха подготвили песни, танци, стихчета и поздравиха добрия старец!

Коледарчетата и сурвакарчетата от група „Звънче“, поздравиха останалите деца от детската градина, пяха и благославяха за здраве и берекет!

Благодарим на всички родители за подкрепата, за участието им в конкурса на детската градина „Коледно вълшебство“, за благотворителната кампания , за децата в двата филиала, в селата Маломирово и Бояново! Сувенирите и коледната украса, изработени от деца, родители и учители, ще бъдат включени в Коледен базар, организиран от Община Елхово, на 24.12.2022!

Желаем  топла и уютна, светла, Коледна вечер и весели Новогодишни празници! Бъдете здрави и бъдете заедно!


Статията е публикувана на 20 декември 2022

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА