Приеха се Правила за предоставяне средства на Сдруженията на собствениците за изготвяне на обследване за енергийна ефективност

Публикувано преди 2 месеца  |  Общество

На провелото се на 26.01.2023 г. заседание, Общински съвет – Елхово прие Правила за предоставяне средства на Сдруженията на собствениците за изготвяне на обследване за енергийна ефективност.

Кандидатите за финансова помощ (сдружения на собствениците) ще се финансират със сума до 50 % от сумата за енергийно техническо обследване и технически паспорт, но не повече от 50 % от референтната стойност за кв. м. предложена като допустима от финансиращата програма по реално заснетата разгърната застроена площ (РЗП).

Желаещите кандидати ще могат да подават Заявление за финансово подпомагане по образец в Центъра за административно обслужване на Община Елхово всеки работен ден от 08:00  до 17:00 часа на гише № 2 в срок от 09.02.2023 до 24.02.2023 г. включително.

За всички заинтересовани лица на електронната страница на община Елхово ще бъдат публикувани Правила за предоставяне средства на Сдруженията на собствениците за изготвяне на обследване за енергийна ефективност и образец на Заявление за финансово подпомагане.Статията е публикувана на 27 януари 2023НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Глас народен! Одобрението за Джо Байдън се доближи до минимума, сочи проучване зад Океана
Одобрението за президента Джо Байдън бележи лек спад в сравнение с равнището от предишния месец, но е ... прочетете още »
Албания атакува остро Великобритания: Това е позор!
Албанският министър-председател Еди Рама остро упрекна британския министър на вътрешните работи Сюела Брейвърман за коментарите ѝ относно ... прочетете още »
Бащата на Макс с любопитни думи за Чеко Перес
Йос Верстапен каза доста любопитни думи за Чеко Перес. Изказването на бащата на Макс Верстапен дойде след ... прочетете още »
Спукан водопровод спря движението на влакове на пловдивскатa гара
Преустановено е движението на влакове в гара Пловдив поради спукан водопровод, съобщиха от пресцентъра на Национална компания ... прочетете още »
48 кандидат-депутати са с досиета към Държавна сигурност
48 са кандидатите за депутати, които са с досиета към Държавна сигурност (ДС), включени в партийните листи ... прочетете още »
Китай е най-сериозният противник на САЩ! Пентагонът се готви за война
Председателят на Обединения комитет на началник-щабовете на Съединените щати генерал Марк Мили предупреди, че "Китай е най-сериозният ... прочетете още »
Германия: Путин трябва да бъде арестуван
Германският външен министър Аналена Бербок заяви днес, че подкрепя решението на Международния наказателен съд да издаде заповед ... прочетете още »
За фронта! Финландия одобри 14-и пакет с отбранителна помощ за Украйна
Финландският министър на отбраната Анти Кайконен съобщи, че президентът на Финландия Саули Нинистьо току що е одобрил ... прочетете още »