„Армията“ на Илич с показателен отговор след драмата в Разград

Публикувано преди 1 година  |  Спортни

На 10 октомври миналата година ЦСКА направи много силен мач като гост на Лудогорец. „Червените“ според редица футболни специалисти надиграха настоящия шампион на България, но резултатът от срещата бе 2:1 за опитния шампионски тим на „орлите“. От лагера на ЦСКА изразиха недоволство от отсъждания на главния рефер на мача, съдийството определено бе дискусионно и останаха съмнения, че „армейците“ са ощетени в срещата. След края на дербито пък изглеждаше, че Лудогорец отново взима ранен превес що се отнася до битката за титлата. Сломи ли се ЦСКА с наставник Саша Илич? Към момента отговорът определено е – не!

„Червените“ записаха серия от 6 поредни победи при гостувания – срещу Ботев Пд, Ботев Вр, Арда, Локомотив Пд, Черно море и Берое и оглавяват временната таблица, макар и с крехка преднина спрямо „зелените“.

По всичко личи обаче, че мобилизацията в „армейския“ тим е огромна, а Саша Илич и компания не само не се пречупиха след драмата на мача в Разград, а влязоха във впечатляваща серия.

Битката за титлата този сезон обещава да е много интересна, Лудогорец и сега е считан за фаворит, но ЦСКА не е за подценяване. Няма да е изненада, ако и ЦСКА 1948 погледне към титлата за кампанията. Така изглежда предстоят интересни кръгове в ефбет Лига.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 15 февруари 2023

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО