Козметичен салон „Тияна“ предлага…

Публикувано преди 4 седмици  |  Обяви

Козметичен салон „Тияна“ предлага на своите клиенти безболезнено и дълготрайно лазерно обезкосмяване с апарат от най-ново поколение, съвременен метод за почистване на лице с воднодермбразио-метод който почиства в дълбочина, хидратира, ексфолира и всичко това без възстановителен период. Там може да откриете още много процедури като пилинг, епилация с кола маска, плазма лифт, микронидълинг и още много други процедури.

Заповядайте за да се насладите на приятната и спокойна атмосфера, за да се възползвате от безплатната консултация, и да усетите професионалните грижи на достъпни цени.

адрес: гр. Ямбол ул. Срем 2

тел: 0895007881

Facebook: козметичен салон Тияна

Instagram: cosmetic_studio_tiyana

Бизнес профил на Козметичен салон ТиянаСтатията е публикувана на 24 февруари 2023НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Нерегламентирано сметище трови водата на река, използвана и за питейни нужди
Поредно нерегламентирано сметище край мездренско село. Този път обаче става дума и за изхвърлени животински трупове. Опасните ... прочетете още »
След проверката на НАП в Дубай: 4 ревизии установиха неизплатени задължения в размер на 131 290 лв
Националната агенция за приходите е приключила проверките на 21 от общо 23 българи за които през 2021 ... прочетете още »
До дни Атина решава за Ф-35
Очаква се през следващата седмица гръцкото министерство на отбраната да реши дали Атина ще предложи на Lockheed ... прочетете още »
Украйна: Унищожихме руски крилати ракети в Крим
Украинското министерство на отбраната съобщи, че при експлозията от понеделник в Джанкой в северната част на Кримския ... прочетете още »
Сеул наложи нови санкции на Пхенян
Южнокорейското правителство обяви забрана за износ през трети страни на няколко десетки материала, които биха могли да ... прочетете още »
Христина Христова: Държавните пари да не се дават на калпак, на всяка фирма в България
"Държавата даде твърде много средства, близо 6 млрд., за да компенсира цената на електроенергията за бизнеса. Но ... прочетете още »
Румен Радев открива пореден форум за борба с корупцията
Президентът Румен Радев ще открие конференция „Антикорупция и национална сигурност”, съобщават от „Дондуков 2”. Във форума ще ... прочетете още »
Заради скъпата вода: Протест на производители на ягоди и малини
Протест на производителите на малини и ягоди. Заявката им е да блокират кръговото кръстовище край село Трапище ... прочетете още »