Николай Нанков: Длъжни сме да съставим кабинет

Публикувано преди 4 дни  |  България

„Освен завършването на важната инфраструктура – и „Хемус“, и пътища, и ВиК, днес поех важен ангажимент към хората от област Ловеч – да бъде привлечен голям инвеститор, който да осигури работни места с високи доходи за местните. Стотици симпатизанти от всички общини в областта се стекоха на срещата ни днес с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Горд съм и съм благодарен, че животът ме срещна с всички наши съмишленици от целия регион, които препълниха залата. Горд съм и съм благодарен, че познавам лично всеки един от тях и че сме заедно. Отношенията ни се крепят на нещо безценно – доверието. Убеден съм, че на предстоящите избори с вота си гражданите ще покажат негативното си отношение към последните две години “управление” на безвремие и упадък.“ Това написа Николай Нанков в профила си във Фейсбук, цитиран от actualno.com.
„Хората в региона виждат, че така очакваната от тях автомагистрала „Хемус“ си стои, както я оставихме ние преди 2 години. От тогава са направени едва 55 метра. ПП обещават я довършват – мислят, че хората не помнят, че те я спряха. Щели да въвеждат германски норми за проектиране – ама ние ги въведохме 2018 година с мой подпис. Щели да увеличават гаранционните срокове в строителството – ама ние ги въведохме 2019 г.“
„Вместо завод за електромобили в Ловеч построиха фотоволтаици. И историята с язовира на Пазар дере не е забравена – източиха го за два дни, за да може Кирил Петков да ходи да се снима и да лъже безобразно.“

„Длъжни сме след тези избори да направим кабинет – за доброто на България и гражданите“, продължи Николай Нанков. „Категоричен съм, че до месец след съставянето на стабилно управление и избора на нормален регионален министър, ще рестартираме градежа на „Хемус“, при спазване на всички нормативни изисквания. Защото ПП се бият в гърдите, че има как. Ама не знаят как. Е, ние знаем.“

Източник: fakti.bgСтатията е публикувана на 19 март 2023НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Проф. Касчиев: Няма как да минем без руски части за АЕЦ "Козлодуй"
Няма как да минем без това, поне засега, каза в предаването "Лице в лице" по БТВ ядреният ... прочетете още »
Ето колко са милионерите у нас
Домакинствата у нас държат над 3 млрд. лева на депозити в банката със суми от над 1 ... прочетете още »
Си показва надмощие над Путин - свиква среща на страните от Централна Азия
Президентът на Китай Си Дзинпин свика среща на бившите съветски държави от Централна Азия в дръзка игра ... прочетете още »
Скабеева полудя заради пътуването на Зеленски до Бахмут
Олга Скабеева истеряса заради пътуването на Зеленски до Бахмут: руските войски не контролират ли “пътя на смъртта”? ... прочетете още »
Еуфория в Разград
На огромен интерес и пълен стадион ще се радва националният отбор на България в европейската квалификация с ... прочетете още »
Бус помете три коли и пешеходец в Ямболско
Бус помете три паркирани коли и бъсна пешеходец в Ямбол, предаде Radio 999 BG. Катастрофата е станала ... прочетете още »
Индия е недоволна: Русия не изпълнява оръжейните си поръчки
Поради войната в Украйна Русия не е в състояние да изпълни жизненоважни отбранителни поръчки, които е поела ... прочетете още »
Еди Хърн със сензационно предложение в бокса
Един от водещите промоутъри в бокса в момента – Еди Хърн, предлага четиримата най-известни атлети сега в ... прочетете още »