Тити Папазов: Съдбата е отредила на Наско Сираков и Мъри да спасят Левски от това състояние

Публикувано преди 1 година  |  Спортни
Тити Папазов: Съдбата е отредила на Наско Сираков и Мъри да спасят Левски от това състояние

Бившият член на Надзорния съвет на ПФК Левски – Константин Папазов, коментира трусовете по високите етажи на „синия“ клуб през последните дни. Той бе категоричен, че двете силни фигури в Левски са собственикът Наско Сираков и старши треньорът Станимир Стоилов.

„В Левски и две огромни и силни фигури. Това са Наско Сираков и Мъри Стоилов. Те дадоха друг хоризонт пред клуба. В историята на Левски най-авторитетното живо име е това на Сираков. Той заложи името си и пое клуба в може би най-трудният момент в историята му. Всякакви коментари по негов адрес трябва да бъдат игнорирани“, заяви пред „Арена спорт“ баскетболният специалист.

Тити Папазов коментира разединението между Наско Сираков и изпълнителния директор Ивайло Ивков с думите, че това дава грешно послание на привържениците на „сините“. Той призова за обединение в клуба.

„Един голям европейски клуб не занимава обществеността с неосъществени трансфери. Първият интерес на голяма мощна финансова компания към Левски бе през декември 2021 година. Тогава започна да се прави одит. Наско Сираков постъпи правилно към евентуалния бъдещ собственик, като не прие трансферните оферти. Изпълнителният директор може да се съпротиви на собственика. Когато нещата не могат да се изгладят между Ивков и Сираков, той трябва да си подаде оставката, да напусне и да даде пресконференция защо е взел това решение. В Левски всички трябва да вървят ръка за ръка. Това е посланието към феновете на Левски, а те получиха точно обратното. Феновете са най-големия капитал на тима“, каза той.

Според него е недопустимо феновете да поставят условия на клуба и да се изказват против основния финансов благодетел на Левски.

„Феновете трябва да бъдат равнопоставени, никой не може да поставя условия на клуба. Има изказвания и срещу основния спонсор на клуба – Мило Борисов. Това е недопустимо. Той ни спаси, а му намират кусури. Аз нося лична отговорност към г-н Борисов, защото го убедих в това какво значи Левски след пропадналата сделка с Джо Диксън. Съдбата е отредила на Наско Сираков и на Станимир Стоилов да спасят Левски от това състояние“, категоричен е Папазов.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 19 март 2023

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА
Полицията в Бургас издирва собственика на голяма сума пари. Тя е намерена ...
Не е подходящо да се затварят хипермаркетите през уикенда, заяви румънският премиер ...
Полша назначи нов командир на Еврокорпуса в източния френски град Страсбург, след ...
Нападателят на ЦСКА - Фернандо Каранга, беше избран за Играч №1 на ...
„България страда вече много години“. Това заяви легендата на родния футбол Христо ...
Родилка на 33 години е починала в кърджалийската болница тази сутрин, след ...
Д-р Боряна Георгиева-Стенева завършва медицина в Медицински университет – София през 2017 ...
НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
На 28 март Православната църква чества паметта на Св. Мъченик Боян – княз ...
През нощта над Западна България облачността отново ще се увеличи и на ...
Митническите служители на Митнически пункт Лесово задържаха голямо количество от 23 200 ...
В специализираната полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност са участвали  служители на ...
На 27.03.2024 год. в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ гр. Елхово ...
Седем кръга преди края на шампионата, юношите на ОФК Елхово (U15) продължават ...
През изминалия уикенд, на 23 и 24 март стотици зрители бяха свидетели ...