Тити нападна шеф в Левски и обяви: Ние сме престъпници! Едно е Наско да ходи на срещи, а друго Мунчо

Публикувано преди 1 година  |  Спортни

Истината винаги е една, но в Левски се пречупва през призмата на различни личности. Това обяви бившият член на Надзорния съвет на „сините“ Константин Папазов пред БНТ.

Той дори се нахвърли на Петър Ганев, който все още е част от същото звено на клубната управа.

Тити го обвини, че разправя неистини, каквато е тази, че Ивайло Ивков не бил канен да присъства на срещата на Наско Сираков с шефовете на НАП.

„Наско кани Ивков и експерт финансист. Иво Ивков казва: „аз няма да ходя заради човека от палмите“. После излиза, че той не бил канен. Когато някой се почувства обиден – си тръгва. Няма да се вменяват неистити. Лили Иванова ни се чуди как разпиляваме такава огромна любов. Ние сме престъпници!“, заяви Папазов.

Най-лесно на този свят се казва истината. Има две огромни и силни фигури в Левски – Наско Сираков и Мъри. В историята на Левски най-авторитетното живо име, най-обединяващото, е това на Наско Сираков. Замисляте ли се колко голям риск е да се захванеш с подобно нещо? Едно е да отидат Наско и Тити на среща, друго е Мунчо от „Под Игото. Съдбата е отредила Наско и Мъри да спасяват Левски“, завърши Папазов.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 20 март 2023

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО