Руснаците се обличат с турски дрехи

Публикувано преди 12 месеца  |  Света

Турската Ел Си Уайкики (LC Waikiki) вижда възможности за разрастване на руския пазар, съобщава турският в. „Дюня“, цитирайки председателя на управителния съвет на компанията за модна конфекция Вахап Кючюк, предаде БТА.

Оценявайки пазарите, върху които се фокусират в чужбина през новия период, Кючюк посочи като целеви дестинации близките географски страни и Русия. По отношение по-специално на руския пазар той каза, че с изтеглянето на някои чуждестранни марки от Русия, са се отворили нови възможности.

„С напускането на чуждестранните марки от Русия, там започнаха да се появяват някои добри локации. Започнаха да се освобождават локации на марки като Zara, H&M, Mark&Spencer. По-голяма квадратура, по-достъпни цени. Там има възможност за растеж. Ако няма ембарго, Русия е чудесна възможност за турските марки“, посочи Кючюк. Директорът на компанията заяви, че Ел Си Уайкики разполага с общо 1400 магазина и че тази година ще бъдат открити още 100 магазина, а броят на страните, където се продава продукцията на компанията, ще се увеличи от 56 на 60.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 2 май 2023

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО