1-ви юни в детска градина „Невен“ (+снимки)

Публикувано преди 11 месеца  |  Образование

Днес по случай 48 годишния рождения ден на детска градина „Невен“ родители, близки и приятели на децата имаха възможност да се насладят на богата и разнообразна празнична програма.

На тематично украсената сцена с различни приказни герои, символизиращи имената на отделните групи, децата облечени в красиви костюми създадоха много настроение с изпълнението на разнообразни по стил песни, танци и стихотворения.

Концерта беше финал на едноседмични мероприятия посветени на Рождения ден на детската градина – Спортен празник, изява на клубовете по интереси пред деца от двете училища в града, Утринна гимнастика с родители на открито и други забавни преживявания за децата.

Празничната украса и изложба на клубовете по интереси, които децата изучаваха през изминалата година по групи създадоха настроение, мила и непосредствена обстановка в двора на учебното заведение.

Официални гости на празничния концерт бяха госпожа Светлана Стоянова – директор на ОУ “Свети Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово, госпожа Жулиета Камбурова – представител на финансиращият орган към Обществения съвет и госпожа Галина Попова – председател на Обществения съвет при детската градина.

За този специален ден учителките Диана Мартинова и Диляна Митева изработиха тематична рамка – „Приказни герои – Снежанка и джудже“, където деца и родители имаха възможност да си правят забавни фотосесии.

Специален поздрав за децата изнесе група за модерни танци „Актив“ при ЦПЛР град Елхово с ръководител Цветанка Христова.

Госпожа Панчева – директор на детската градина, в края на програмата по традиция отличи родители за съдействие на учителите в осъществяването на образователния процес през изминалата учебна година и връчи Дипломи за успешна яслена подготовка на най- малките възпитаници на детската градина получиха, а бъдещите първокласници получиха дългоочакваните и заслужените с много труд и знания Удостоверения за завършена предучилищна подготовка.


Статията е публикувана на 1 юни 2023

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА