ЦСКА 1948 хвърля всичко срещу ЦСКА

Публикувано преди 11 месеца  |  Спортни

ЦСКА 1948 получи и добри новини преди гостуването на ЦСКА. Двубоят на „Армията“ е в събота, 3-юни, от 18:00 часа. Домакините се борят за титлата с Лудогорец, като имат точка аванс пред разградчани. Гостите пък се конкурират с Левски за 3-тата позиция, която дава директно право на участие в Лигата на конференциите. Преднината им пред „сините“ също е само 1 пункт. Затова и настоящата среща е от огромно значение и за двата тима.

Хубавото за треньора на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски е, че той ще може да разчита в този ключов мач на титулярния вратар Даниел Наумов. Той получи контузия в глезена в домакинството на Лудогорец. Той дълго получава лекарска помощ на терена, но накрая се наложи да бъде заменен от Генадий Ганев. Заради тази травма 25-годишният Наумов пропусна първите занимания на отбора през седмицата. Вчера обаче той тренира пълноценно. Това означава, че националът ще може да застане под рамката на „Армията“.

Добрите новини за „червените“ обаче свършват дотук, тъй като вирус продължава да върлува в лагера на отбора. С такъв е и голямата звезда Ивайло Чочев. От същия вирус се оплаква и Георги Русев, който също така има и мускулно разтежение. Неговото участие срещу ЦСКА е също под въпрос към този момент.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 2 юни 2023

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО