Пъстър, цветен и вълнуващ първи учебен ден в ДГ „Надежда“

15 септември 2023 14:37  |  Образование

Отново е септември и дворът на ДГ „Надежда“ от зори е огласен от весели гласчета и звънливи песни.

Започва новата 2023/2024 учебна година, с пълни групи и педагогически екип, готов да пише следващата страница на приказката „Надежда“ и да даде всичко от себе си, за да бъде учебната година успешна, със спокойни, щастливи деца и родители.

С песни и танци бе поставено началото на празника. На сцената се представиха блестящо най-големите деца от група „Слънчо“, готови за нови знания, забавни игри и чудни преживявания с учители Мария Тонева, Вася Георгиева и помощник-възпитател Ана Иванова.

В днешния празничен ден, казваме „Добре дошли!“ на най-малките децата от група „Звънче“ с учителки Грета Стоянова, Стелиана Янакиева и помощник възпитател Дияна Топчиева. Днес за пръв път те прекрачват прага на детската градина, а тук ги чакат забавления, нови приятели и безгрижни игри.

Две втори възрастови групи посрещат приятели след безгрижното лято. Това са група „Маргаритка“ с учителки Пенка Стоянова и Мария Куртева и помощник възпитател Мима Чапкънова и група „Щурче“ с учителки Таня Кръстева и Калина Калева и помощник възпитател Златка Ташева. Две са и третите възрастови групи – група “Славейче“ с учители Женя Михайлова и Ваня Недялкова и помощник възпитател Румяна Янчева и група „Червена шапчица“ с учители Жулиета Георгиева и Елена Ламбова и помощник възпитател Николинка Димова.

Двата филиала на детската градина в селата Маломирово с учители Жанета Караникова и Светла Атанасова, и Бояново с учители Радостина Недева и Христина Иванова също поставиха новото начало в празнична обстановка и мили тържества.

Със сладка питка, мед и здравец деца и учители си пожелаха успешна да е новата учебна година.Следете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ ЕЛХОВО