Ботев Пловдив търси желаещи да работят без пари

19 септември 2023 10:22  |  Спортни

Ботев (Пловдив) търси скаути стажанти с обява, която пусна в официалния си сайт. Първоначално желаещите няма да получават заплащане, става ясно от съобщението на „жълто-черните“.

„Обичате футбола и искате да дадете тласък на кариерата си в света на скаутството? Ботев ви кани да станете част от нашата вълнуваща скаутска програма.

Ние търсим всеотдайни хора, които да се присъединят към нашия отдел като стажанти с възможност за осигуряване на договор през март 2024 г.

Приоритет имат кандидати от България. Въпреки това ние приветстваме кандидати от цял свят като наше второ предпочитание. Ако можете да гледате футболни срещи на живо във вашата страна, това е от значително предимство.

Владеенето на английски език е задължително. Знанието на френски, испански или други езици е ценно предимство. Първоначално това е доброволна позиция без финансова компенсация.

Успешните стажанти могат да имат възможността да подпишат договор с Ботев (Пловдив) през март 2024 г., преминавайки към скаутска позиция на пълен работен ден.

Ако е необходимо, клубът ще покрие разходите за гледане на мачове на живо, което ви позволява да участвате активно в процеса на търсене на таланти. Краен срок за кандидатстване: 25 септември. Начална дата на стажантската програма: 1 октомври, а работата е дистанционна“, написаха от Ботев в сайта си, като прилагат мейл за кандидатстване.

Източник: fakti.bgСледете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ ЕЛХОВО