Тони Димитрова: Елхово е прекрасно, малко градче, толкова нежно, прилича на малко парфюмче, което се събира в шепата

28 септември 2023 11:02  |  Общество

Концертът на „певицата на народа“ Тони Димитрова бе кулминационната точка в културната програма на Община Елхово за месец септември. Жители и гости на града изпълниха централния площад, за да се насладят на песните на известната ни поп певица.

„Бургаският славей“ бе представена лично от кмета на Община Елхово Петър Киров, който я посрещна с красив букет. Още с появата си на сцената Тони Димитрова зареди с въодушевление всички присъстващи. Тя изпя едни от най-емблематичните песни от своите албуми като „За тебе хората говорят“, „Обещания“, „Октомври“ и други, в компанията на китариста Неви Марков като непрестанно влизаше в разговор с публиката и ги предизвикваше да пеят дружно с нея. Многобройната публика я дари с бурни аплодисменти.
Елхово е прекрасно, малко градче, толкова нежно, прилича на малко парфюмче, което се събира в шепата“, каза с вълнение певицата.

Сцената, на която се проведе концерта, бе изпълнена и с невероятни светлинни ефекти, които осигуриха озвучителите Иван и Стоян Теневи.Следете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ ЕЛХОВО