Аня Пенчева, Антоан Петров, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев в невероятната комедия „Тя, той и още двама трима..“ гостуват в Елхово

Публикувано преди 5 месеца  |  Общество

Продължават срещите ни с едни от най-популярните и обичани актьори. На 29 ноември от 18 часа на читалищната сцена ще посрещнем Аня Пенчева, Антоан Петров, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев в невероятната комедия „Тя, той и още двама трима..“, за да ни разкажат за живота такъв, какъвто е.

Фантастичната комедия е своеобразен наръчник, за това как една жена трябва да воюва за своето щастие.

Пет театрални миниатюри. Пет различни разказа за любовта през погледа на жената. Шест различни съдби, всички от които завършват гибелно за любовта на живота на жената на средна възраст. Жена, която е орисана да изживее живота си сама, заобиколена от лудия свят, който ни обгръща. Тя е такава каквато е – грижовна, добра, раздаваща се, малко луда, своенравна, винаги търсеща доброто, понякога отдадена на живота, но целяща едно – да създаде семейство и да остави следа след себе си, но… уви. Понякога отчаянието е над всичко!

Заповядайте! Очаква ви много, много смях!

Билети ще намерите в читалищната библиотека всеки работен ден от 8 до 17 часа. За резервации и повече информация тел: 0894 467106.


Статията е публикувана на 29 ноември 2023

Следете ни в Google News Showcase
НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА