Денят на бащата в клуб „Светът през очите на писатели и поети“ при ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово (+снимки)

9 ноември 2023 19:56  |  Образование

Колкото и да напредват технологиите, има някои неща, които си остават вечни. Изкуството е едно от тях. Това, което човек създава със собствените си ръце, никое модерно изобретение не може да достигне. За артистите казват, че са „лекарите за душата“ на съвременния човек и като такива могат да лекуват по много различни начини.

По случай седмицата на бащата от 6 до 12.11.2023 г. и Националната кампания „Да бъдеш баща” на 9.11.2023 г. гост на учениците от 2”в” клас при ОУ „Св. Паисий Хилендарски”, гр. Елхово, участващи в групата по занимания по интереси „Светът през очите на писатели и поети” беше известният художник и самодеен актьор Георги Янчев – бащата на Ади. По интересен и увлекателен начин г-н Янчев разказа на децата за своята професия и хоби, показа им как се рисуват анимационни герои и как да бъдат актьори. Сподели с малките ученици, че за да успееш в сферата на изкуството трябва да полагаш много труд и усилия и най-вече много любов.

На скъпия гост беше връчено благодарствено писмо от името на учениците от 2 „в” клас.Следете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ ЕЛХОВО