Теодора Стефанова предсказа големи инвестиции в София по време на мандата на Васил Терзиев

Публикувано преди 4 седмици  |  България

„Идват много големи инвестиции, които трябва да се използват на точното място за точните неща, да се внедрят и да бъде една технологична София във всяка една сфера и с изкуствения интелект. Той ще създаде един голям екип, но ще се разграничи много във времето с много хора. Ще тръгне по един път действително да покаже неговите качества и потенциал“, прогнозира Теодора Стефанова пред Bulgaria ON AIR по повод започващото днес управление на София от Васил Терзиев.

Ясновидката определи претендента за кметското място в София – Ваня Григорова, загубила балотажа с под 5 хил. гласа, като интересна и интелигентна жена с потенциал.

„Моят извънземен разум знаеше как ще се развият събитията докрай, но специално за нея това ѝ е пътят – ще бъде част от неин политически проект и програма, която тя ще следва и няма да предаде избирателите си“, каза Стефанова.

По думите ѝ някои министри ще си тръгнат, ще има размествания, догодина ще има и предсрочни избори.

„Ще стане ротация, но при всички положения, дали е сглобка, дали не е коалиция или е коалиция, се сяда на масата. Ротацията ще стане – моята прогноза, че България се събужда с министър-председател жена, ще се случи. Отиваме на предсрочни избори. Няма да е по-различна картината, но ДПС влиза много силно в изпълнителната власт. Моята прогноза е, че много българи ще се върнат от чужбина много скоро. България ще бъде апетитна държава. Много чужденци ще закупят нашата земя, ще ни направят нашите села райски градини. В целия Балкански полуостров България ще бъде важен фактор във връзка с новите ресурси, енергетиката“, прогнозира Стефанова.

Ясновидката очаква много скоро да се заговори за мир между Украйна и Русия – „ще се случи така, че както сме свикнали да гледаме Зеленски и Путин, ще има промени, трансформации. Няма да останат. Зеленски със сигурност, Путин – под въпрос“.

„Много неща ще се случат в самата вътрешна политика на Русия и определено тази война ще приключи без победили, без победени. Най-големият арбитър е Китай. Тази война между Израел и Палестина се разпали. Виждам думичката „мир“. Китай ще вземе Тайван. Путин може да излезе извън контрол с ядрена война и човечеството ще премине през някакъв такъв момент, който ще се спре веднага – няма да допусне това нещо да се случи, ще бъдем на една крачка, но ще се овладее и пак изкуственият интелект ще помогне“, смята Стефанова.

„Първото е новият световен ред, суперкомпютърът с картите, които ще сложат тук и ще ни подредят живота, пари в брой няма да има – всичко отива в нашия чип. Следващият чип е в мозъка, той е за две неща – едното е за здраве, другото е с начина, по който тези роботи да достигнат, но те няма да надминат човека и няма те да ни контролират. Никога няма да убият човека. С присъствието на изкуствения интелект много неща ще се спасят“, каза още гадателката.

„Нито дар, нито проклятие“ – така Теодора Стефанова определя знанието, с което разполага.

„Следвам си мисията, не е лесно да се живее с болките, съдбите и страданията на хората, но съм го приела. Или са събития, които виждам глобален мащаб, но стремя се да съчетавам. Много духовно, спиритуално, но и естествено, реално“, сподели ясновидката.

Източник: fakti.bgСтатията е публикувана на 13 ноември 2023

НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Ръководителят на представителството на ЕК у нас: Чакаме положително решение за Шенген до края на годината
Нашите дипломати и еврокомисарят по вътрешна сигурност Илва Йохансон работят неуморно за постигането на политическо разбирателство за ...
Делян Добрев: Цените на горивата няма да се променят и след отпадането на дерогацията
"Рафинерията в Бургас може да работи с всякакви видове петрол, но Асен Василев издейства дерогацията само и ...
Иван Сотиров: Има голямо очакване за национално обединение в дясно
Има голяма очакване за национално ценностно обединение в дясно. Това каза пред Агенция "Фокус" Иван Сотиров, народен ...
Таен план! Германия ще произвежда танкове в Украйна
Украйна търси от своите съюзници възможност да произвежда западно оборудване на своя територия. Въпросите за стартиране на ...
ООН: Насилието на „Хамас“ не оправдава колективното наказание на палестинците
"Насилието, извършено от "Хамас", не може по никакъв начин да оправдае колективното наказание на палестинския народ", заяви ...
Представихме проект на Енергийната стратегия на страната пред френски инвеститори
На специално организиран от посланика на Франция в България Н.Пр. Жоел Мейер икономически съвет, заместник-министрите на енергетиката ...
Христо Хинков: Финансовото състояние на „Пирогов“ не е това, което се описва от директора
Ако се установи, че данните в този доклад са измислени от експертите, които са писали доклада, аз ...
Томислав Дончев: Не се готвим и няма да сваляме правителството, има риск то да се самосвали
„Ние не се готвим и няма да свалим това управление, рискът е то да се самосвали“. Това ...