Коледно – новогодишна програма на Община Елхово

Публикувано преди 3 месеца  |  Общество

Богата културна програма очаква жителите и гостите на Елхово и общината за предстоящите коледни празници. Началото ще бъде поставено на 6 декември – Никулден, от 17:30 ч, когато ще бъдат запалени светлините на елхата.

На 18 и 20 декември, от 18 часа, ще се състоят традиционните за това време на годината концерти на НЧ „Развитие – 1893“ и Общински детски комплекс.

Празничната програма ще продължи с поредното издание на общински коледарски празник, който е на 23 декември от 11 часа, на централния площад. Заедно с добрите гости – коледарите ще пристигне и Дядо Коледа, който ще зарадва най-малките.

В продължение на два дни – 23 и 24 декември, е предвидено да се проведе благотворителен коледен базар под надслов „Заедно за Милко“. Посетителите ще имат възможността да се потопят в празничния дух – да направят снимки на празнични декори, да закупят красиви коледни картички, сувенири, късмети  и други или да хапнат нещо вкусно.

На 28 декември всички млади хора от Елхово и общината, които в момента са студенти, ще имат възможност да присъстват на Коледен прием с кмета на Община Елхово. Събитието ще се проведе от 14 часа в ритуалната зала.

Празничните инициативи ще завършат с новогодишно хоро и празнична заря в 00:00 часа на 31 декември – 1 януари.Статията е публикувана на 2 декември 2023


НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Вероятно всеки човек има поне един познат, който винаги изглежда в отличен ...
Американски специалисти разработват метод за дълбока мозъчна стимулация, който би бил полезен ...
Христо Иванов да спре да лъже. Така коментира председателят на ПГ на ...
Христо Иванов да спре да лъже. Така коментира председателят на ПГ на ...
Българинът Кубрат Пулев и германецът Махмуд Чар ще се бият в София ...
ЦСКА дари част от седалките от стадион "Българска армия" на аматьорски клубове ...
В украинските социални мрежи от десетина часа циркулират съобщения, някои от тях ...