Волгин сериозно обмисля номинацията от „Възраждане“ за Европейския парламент

Публикувано преди 2 седмици  |  България
Волгин сериозно обмисля номинацията от „Възраждане“ за Европейския парламент

Прочутият водещ от БНР Петър Волгин обяви, че наистина мисли дали да даде съгласие да бъде включен в листата за евровота на партия „Възраждане“, пише „Офнюз“.

Волгин е водещ на предаванията „12 плюс 3“ и „Политически НЕкоректно“ по програма „Хоризонт“ на БНР. Гостите му в масовия случай са антиевропейски пропагандисти и фенове на Путин. През декември 2023 г. той взе интервю от руския посланик у нас Елеонора Митрофанова, което беше спряно от излъчване от Програмния съвет на БНР заради нарушения на Етичния кодекс на медиите и на редакционните стандарти на общественото радио.

Хората на Костадин Костадинов във Варна съобщиха за офертата преди няколко дни.

На пресконференция морските „възрожденци“ аргументираха номинацията на журналиста с това, че името му се появило първо в медийни публикации и едва след това те стигнали до извода, че тази идея наистина си струва. Волгин потвърди за офертата на проруските националисти, които се брандират основно с говорене срещу САЩ, ЕС, НАТО и еврозоната, в разговор в предаването „12 плюс 3“, в което му гостува Андрей Райчев.

„Ако някой преди две години ви беше казал, нали щяхте да му дадете термометър да си премери температурата, а сега обмисляте дали да приемете. Толкова особен е нашият политически живот. Целият български народ също обмисля – това се случва“, каза Райчев.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 3 април 2024

Следете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО