Части от столицата остават без вода

9 май 2024 07:04  |  България

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на София, предаде dariknews.bg, позовавайки се на информация от дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Карнобатски проход“, кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района между: ул. „Крушова градина“, ул. „Маестро Атанасов“, ул. „Крайречна“, ул. „Константин Помянов“, ул. „Момино венче“, ул. „Свети Горазд“ и ул. „Захари Зограф“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Захари Зограф“ срещу № 32 А.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 080/0 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

Източник: fakti.bgСледете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ ЕЛХОВО