Ивелин Попов: Генчев събира сериозен екип от бивши левскари

21 май 2024 23:34  |  Спортни
Ивелин Попов: Генчев събира сериозен екип от бивши левскари

Ивелин Попов призна в ексклузивно интервю в ефира на Дарик радио, че спряганият за нов треньор на Левски – Станислав Генчев „е събрал сериозен екип от бивши състезатели на клуба, което ще му помогне“. Попето призна, че не е в добри отношения с всички в Левски, като и по индиректен начин се обяви против методите на работата на Николай Костов, като заяви, че според него „не е нужно един треньор да гледа и да прави всичко на компютър“.

На въпрос каква е била причината да напусне Левски, Ивелин Попов заяви: „Двустранен процес беше и тези въпроси може би към собственика и към старши треньора след Станимир Стоилов“.

„Никога не можем да обвиняваме едната страна, вероятно и аз съм сгрешил. Не е нужно един треньор да гледа и да прави всичко на компютър. Излиза се на зеленото килимче и показваш какво можеш. Играем срещу съперници, а не срещу манекени. Играе се на мача, а не на тренировка. Всичко с Левски е минало и аз съм много щастлив“, коментира още Попето.

„С Генчев бяхме съотборници бяхме в Литекс, в националния отбор. Познавам Генчев, искрено му желая успехи, защото е съвестен, свестен, знам, че си събира сериозен екип от бивши състезатели на Левски, което ще му помогне“, призна Попов.

„Едва ли Станислав Генчев в Крумовград работи по различен начин, от който е работил в Ботев Пловдив. Понякога правиш едно и също на две места, на едното ти се получава, на другото не. Това е футболът, това е животът“, призна Ивелин Попов.

Източник: fakti.bgСледете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ ЕЛХОВО