Ужас в Кипър: Българин кла и изхвърли през балкона съпругата си

15 юни 2024 12:04  |  България

48-годишен българин е арестуван за бруталното убийство на 41-годишната си съпруга Петя Кратева в Тремитуса, Кипър.

Българското семейство има и две деца, които са станали свидетели на кървавата драма.

Ужасяващото престъпление е извършено в Пафос на Кипър. Жертвата е жена, която е майка на две малолетни деца. Убийството на жената шокирало очевидците, които се обадили на полицията.

Кипър е шокиран от бруталното убийство, извършено вчера на разсъмване в Пафос.

Жертвата е млада жена, майка на две малолетни деца.

Жестокото убийство е извършено в жилищен комплекс в района на Тремитуса, където живеят предимно чужденци. Двойка от България започнала да спори и нещата излезли извън контрол.

Според информация, съобщена от медиите в страната, жената взела нож и наранила съпруга си, който след това я намушкал и изхвърлил на улицата от балкона на апартамента.

Двете им малолетни деца не са били вкъщи по време на кървавата схватка и убийството. Очевидци разказаха пред philenews.com, че от апартамента на двамата българи дълго време се чували бой, викове и крясъци.

Тези свидетели разказаха, че след падането жената все още е била жива, макар и видимо в много лошо състояние. Някои от тях се опитали да спрат силното ѝ кървене с кърпи, но не успели. Мъжът имал кръв по дрехите си и останал на мястото на инцидента до пристигането на линейката.

При пристигането си в общата болница в Пафос Кратева е обявена за мъртва. Съпругът ѝ, който също е ранен, е под полицейска охрана в болницата и не е в критично състояние.

Съседи разказаха, че са имали трудности при свързването с полицията по време на разправията, което е довело до забавяне на реакцията от страна на полицията. Местен жител се е опитал да се обади на полицията четири пъти без успех. Началникът на полицията в Пафос Никос Цапис заяви, че се провежда разследване на реакцията на полицията.

Говорителят на полицията Христос Андреу спомена, че

на мястото на инцидента са намерени два ножа, които вече са част от разследването.

Властите разкриха, че заподозреният е имал история на домашно насилие, като за него има издадена заповед за арест от предишно нападение над Кратева.

Кратева е била намушкана четири пъти с нож, като по ръцете ѝ са намерени и вероятни защитни рани.

В момента полицията води разследване за убийство, а подробностите все още се изясняват.

Всички проблеми, свързани с времето за реакция на полицията, ще бъдат щателно разследвани, увери Никос Цапис.

Източник: fakti.bgСледете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ ЕЛХОВО