ЦСКА започна подготовка с един нов

15 юни 2024 12:34  |  Спортни

ЦСКА започна подготовка за сезон 24/25 под ръководството на новия старши треньор Томислав Стипич. „Червените“ направиха първо занимание на клубната база в Панчарево, съобщиха от клуба. Всички футболисти пристигнаха навреме, а Християн Петров, Георги Чорбаджийски, Амос Юга и Сейни Санянг получиха допълнителни дни почивка заради участието си в мачовете с националните отбори.

Към тима се присъедини новото попълнение Иван Тасев, който идва от Пирин, завърнаха се преотстъпените през миналия сезон Асен Дончев, Марк-Емилио Папазов, Симеон Александров и Росен Маринов. С отбора подготовка започнаха и перспективните млади футболисти от академията Юлиян Илиев, Наско Цеков, Лъчезар Иванов, Петко Панайотов, Алесандро Николов и Теодор Апостолов.

От днес отборът ще има по две тренировки на ден, в понеделник и вторник предстоят медицински прегледи, на 22 юни е първата контрола срещу Беласица (Петрич) на базата в Панчарево, а на 23 юни ЦСКА заминава за лагер в Банско. Открита за медии тренировка на ЦСКА ще се проведе на 19 юни (сряда).

Източник: fakti.bgСледете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ ЕЛХОВО