Балабанов, ИТН: Не сме като ПП-ДБ. Готови сме да получим третия мандат и да предложим експертен кабинет

20 юни 2024 10:05  |  България

Станислав Балабанов от ПГ на „Има такъв народ“ посочи на влизане в сградата на парламента, че решението им да не подкрепят ГЕРБ в първия мандат и евентуален втори мандат на ДПС, е в отговор на социолозите, които са прогнозирали обратното. При евентуален трети мандат, връчен на тях, ще разговарят с всички парламентарни групи, информират от БНТ.

За пореден път, за да докажем на всички платени партийни социолози, анализатори и политолози, че тяхната теза е несъстоятелна, от края на тези избори всеки ден в студиата се опитваха да използват всякакви определения срещу „Има такъв народ“, каза той и добави:

„Едва ли не, че ние сме третият елемент, патерицата на ГЕРБ и ДПС. Не, ние не сме като ПП-ДБ. Защитихме всички тези 125 000, които гласуваха доверие към ИТН и сега ако има разум в 50-ия парламент и стигнем до третия мандат, ИТН е готов да го получи и да предложи експертен кабинет и да отвори разговорите към всички политически партии в парламента, които не искат да тласкат държавата към избори.“

Източник: fakti.bgСледете ни в Google News Showcase


НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО