Кирил Петков: Ще извикаме в НС Калин Стоянов да питаме защо неговите полицаи пак бият хората

10 юли 2024 22:04  |  България

Веднага ще извикаме в парламента Калин Стоянов за да го питаме защо неговите полицаи пак бият хората, и то с жилетки на „Делта гард“, написа в профила си във Фейсбук съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

Пълна подкрепа за Владимир Радев – момчето със счупената челюст заради парче пица, заявява Петков.

„Полицията трябва да бъде щит за невинните, а не оръжие на насилие срещу тях! Полицаите трябва да са герои, които спасяват животи, не злодеи, които ги рушат“, написа още Кирил Петков.

Влади, имаш пълната ми подкрепа, ще се опитам да не им се размине! , обещава още съпредседателят на ПП.

По-рано от МВР обявиха, че мъжът, счупил челюстта на младеж на плаж „Градина“, е полицай от Бургас и ще бъде наказан. Владимир Радев и негов приятел разказаха, че са безпричинно бити по време на парти на Джулай морнинг.

Поводът за скандала е, че едно от момчетата, минавайки близо до него му е бутнал парче пица, съобщиха главен комисар Димитър Кангалджиев. Поведение и действия на служители на МВР няма да позволим, за действията си този служител ще понесе цялата строгост на закона, задържан е за 24 часа, съобщи главен комисар Димитър Кангалджиев. Ще му се повдигне обвинение. Нямаме данни да е работил към охранителната фирма, добави още главният комисар.

Източник: fakti.bgСледете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ ЕЛХОВО