Ще заснемат късометражен филм по действителен случай в град Елхово

11 юли 2024 11:48  |  Общество

През месец юли в рамките на няколко дни в град Елхово ще бъде заснет късометражен филм.  Сценарият на филмовата продукция е по действителен случай, разказващ историята на служител от гранична полиция.  Във връзка със заснемането от екипа на продукцията търсят две съседни къщи с входове гледащи открито към улица и ограда помежду им, позволяваща вербална и визуална комуникация между дворовете. В допълнение е желателно въпросните къщи да разполагат с уютен интериор в топли цветове, включващ кухня и две стаи.

Ако припознавате ваш имот и имате желание в него да бъда заснет късометражният филм е нужно да бъдат изпратени няколко снимки на имота до екипа на продукцията, както и да и да се предостави телефон за връзка. Моля, изпратете снимките и информацията на e-mail адрес: ivaylova.tsetska@gmail.com – Цецка Ивайлова – художник на продукцията.

Преди няколко дни с пост в социалните мрежи се обърна и Нина Боянова – кастинг режисьор на продукцията, която търси деца на възраст между 6 и 11 години, които да вземат участие в заснемането на късометражния филм.Следете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ ЕЛХОВО