ОИЦ Ямбол ще популяризира Кохезионната политика на Европейския съюз в Елхово в средата на ноември

28 октомври 2013 14:18  |  Общество

oicПрез месец ноември 2013 г. Областен информационен център – Ямбол започва втори  цикъл от информационни срещи за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз в 5-те общини от областта.

Поредицата събития стартират от 04 ноември 2013 г. в община Стралджа и приключват на 13 ноември 2013 г. в гр. Ямбол. Срещите са предназначени за представители на неправителствените организации, местната власт, бизнеса, просветни и културни институции, медиите и широката общественост. Темата на информационните събития е: „Света около нас се промени с еврофондовете“.

Целта е чрез подобни инициативи да бъдат запознати занитересованите лица с актуална информация за разпределението на всички проекти по оперативни програми в област Ямбол, статуса  на регистрираните проекти, договорените и изплатените средства.

Присъстващите ще се запознаят и с добри практики от най-значимите проекти в България, финансирани от оперативна програма „Регионално развитие“.

Срещата в град Елхово ще се проведе на 12 ноември в конферентната зала на хотел Диана от 10:30 часа.Следете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ ЕЛХОВО