Точно един месец след като бе на посещение в Елхово, Плевнелиев бе издигнат за кандидат Президент

Публикувано преди 13 години  |  Общество

Точно преди един месец Министър Плевнелиев бе на посещение в град Елхово и само месец по-късно той официално е издигнат за кандидат Президент от ПП ГЕРБ. Тогава Министър Плевнелиев заедно с Вицепремиера и Министър на финансите Симеон Дянков дадоха старт на отсечката село Окоп – Елхово, а след първата копка посетиха и град Елхово.

Кандидат-президентската двойка – Росен Плевнелиев и Маргарита Попова бяха представени днес на пресконференция от премиера Бойко Борисов и шефа на предизборния щаб на управляващите Цветан Цветанов. Спекулациите около кандидата за президент на управляващата партия продължиха няколко месеца. На въпрос към Министър Плевнелиев преди точно месец с усмивка на лице той отговори уклончиво за това дали ще е кандидатът на ГЕРБ за Президент или не.

Вижте интервюто, пред камерата на ElhovoNews.info, което даде Министър Плевнелиев по време на първата копка на отсечката Окоп – Елхово преди точно месец, както и часове по-късно интервюто заснето на обходен път изток край Елхово.

Видео: Интервю с Министър Росен Плевнелиев на летище Тенево

Видео: Интервю с Министър Росен Плевнелиев край Елхово


Статията е публикувана на 4 септември 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА