Пазете се от измамници, преброителите не изискват подпис

Преброителите, които посещават хората по домовете, попълват единствено преброителна карта. В нея не се попълват данни от личните документи на хората с изключение на имената и ЕГН. Никъде не се … прочети още »

Продавам мотофреза Гардения 7к.с. с ремарке.

Лице за контакт: Живко Ялъмов E-mail: zhivko_yalamov@abv.bg Обява: Продавам мотофреза Гардения 7к.с. с ремарке. Телефон за контакт: 0887925654 Цена: 1500 лв. лв. Информация: Продавам мотофреза Гардения 7к.с. с ремарке. Състояние … прочети още »

Продавам Форд Кугар

Лице за контакт: Пламена E-mail: bobiturboto1989@abv.bg Обява: Продавам Форд Кугар Телефон за контакт: 0876606718 Цена: 1800 лв. Информация: Продавам Форд Кугар 2.0i 1999 година,131 к-с платен данък,преглед,застраховка

Над 200 фирми и граждани в област Ямбол с некоректни данъчни декларации

В област Ямбол над 200 фирми и граждани са вписали некоректни данни в годишните си данъчни декларации, е установено при проверките от Националната агенция по приходите. От Агенцията напомнят, че … прочети още »

МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от Стратегията за ВОМР по Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.

МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от СВОМР на МИГ – Елхово – Болярово по Програма за развитие на селските райони … прочети още »

25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към ГКПП-Лесово

25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към граничен пункт „Лесово“ от турска страна. По данни на митническата управа в колоната чакат над 1000 ТИР-а. А шофьори … прочети още »

Царски орел открит с 16 сачми в тялото близо до Ямбол

Царски орел в тежко безпомощно е открит в в нива близо до град Ямбол. Екип на Българското дружество за защита на птиците (БДЗП) успява да открие птицата, благодарение на поставения … прочети още »

Продавам дворно място с пчелни кошери и фургон в с.Кирилово, общ.Елхово

Лице за контакт: Димитър Димов E-mail: ddimov234@abv.bg Обява: Продавам дворно място с пчелни кошери и фургон в с.Кирилово, общ.Елхово Телефон за контакт: 0887917117 Цена: по договаряне лв. Информация: Продавам дворно … прочети още »

На днешния ден отбелязваме 113 години от провъзгласяването на Независимостта на България

На 22-ри септември през 1908 г. във Велико Търново с манифест княз Фердинанд I обявява независима България. С този акт на практика се отхвърлят последните васални връзки с Османската империя. … прочети още »

Ремонтни дейности по водопроводната мрежа спират водоподаването за кратко в част от Елхово

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД уведомява жителите на града, че във връзка с извършването на строително – монтажни дейности по повод  изпълнението на обект: Реконструкция на  водопроводната мрежа по ул.“Г.С.Раковски“ и ул.“Ал.Стамболийски“, гр.Елхово, … прочети още »

Сливенският митрополит Иоаникий остава начало на Сливенска митрополия

Сливенският митрополит Иоаникий оттегли оставката си. Тя бе подадена в края на август пред Свещения Синод. Оставката трябваше да се разгледа на заседание на синода, но това не се случи, … прочети още »

В област Ямбол заболеваемостта от COVID-19 достигна 391 на 100 000 души

В област Ямбол заболеваемостта от COVID-19 достигна 391 на 100 000 души, т.е. над средната от 291 за България, съобщи за БТА главният секретар на Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ Донка … прочети още »

ОФК Елхово стартира с победа в областната група

На старта на новия сезон в елитната областна група ОФК Елхово победи с резултат 4:1 гостите от Априлец Бояджик. Головете за караджите отбелязаха Станимир Тодоров, Пламен Христов, Ангел Денчев и … прочети още »

Продава тристаен апартамент

Лице за контакт: Георги Илиев E-mail: zomash_ltd@abv.bg Обява: Продава тристаен апартамент Телефон за контакт:  0878458556 Цена: по договаряне лв. Информация: Продава тристаен апартамент,саниран с гараж на ул.Ал.Стамболийски 161

16 – 22 септември – Европейска седмица на мобилността

Европейската седмица на мобилността е водещата кампания на Европейската комисия за повишаване на осведомеността за устойчивата градска мобилност и води началото си от 2002 г. В рамките на седмицата се … прочети още »