Юношите на ОФК Елхово победиха ФК Сакарски спортист – Тополовград с убедителен резултат

Публикувано преди 2 месеца  |  Спорт

Като част от празничната програма на град Елхово днес на градски стадион се проведе футболна среща между юношите на ОФК Елхово и ФК Сакарски спортист – Тополовград.

Двубоят се игра на големия терен в две полувремена по тридесет и пет минути. Отборът воден от наставника Росен Петров победи с резултат 6:2. По едно попадение за отбора от Елхово отбелязаха Борис Киров и Мартин Кръстев, а на два пъти във вратата на гостите се разписаха Алекс Иванов и Иван Христов.

В кратка церемония след двубоя и двата състава получиха купи и индивидуални отличия, които бяха връчени от организаторите на двубоя. За най-добър вратар бе избран Атанас Георгиев от Сакарски спортист-Тополовград, за най-добър защитник бе избран Панайот Нешев от ОФК Елхово, за най-добър полузащитник бе определен Алекс Иванов от ОФК Елхово, за най-добър нападател бе награден Илия Иванов от Сакарски спортист – Тополовград, а призът за голмайстор в срещата бе връчен на Иван Христов от ОФК Елхово.

Спортната програма по повод празника на Елхово утре 22 март /петък/ продължава с футболен турнир по мини-футбол. Началото на футболните двубои ще бъде от 11:00 часа отново на градски стадион в град Елхово. В турнирa участие ще вземат общо осем отбора, разпределени в две групи, а именно: Община Елхово, Гранична полиция-Елхово, ПБЗН-Елхово, РУ-Елхово, ОФК Елхово, Гранична полиция-Малко Търново, Химик и Тунджа, като последните два отбора са съставени от любители на футбола и не представляват дадена институция.

Първите два отбора от всяка група ще се изправят в директен сблъсък за определяне на финалистите в турнира. Финалът на турнира по програма ще започне в 16:20 часа.


Статията е публикувана на 21 март 2024

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА