Ники Костов оправя Левски отзад

Публикувано преди 2 седмици  |  Спортни
Ники Костов оправя Левски отзад

Треньорът на Левски Николай Костов, който ще изпълнява длъжността си до края на сезона, ще върне на десния бек Патрик-Габриел Галчев за предстоящото домакинство на Черно море. Двубоят с моряците е в неделя от 19:30 часа.

Националът остана на резервната скамейка при загубата от ЦСКА (1:3) в последния кръг, като тогава на позицията на крайния защитник действаше Келиан ван дер Каап. Нидерландецът се справи със задачите си, но сините губеха на почивката с 0:3 и Костов включи в игра Галчев на мястото на Кристиан Димитров, а 25-годишният футболист се върна в центъра на отбраната. Включването на юношата на столичани вкара агресия по фланга, но не доведе до наваксване на пасива.

Рокадата ще прати на пейката Кристиан Димитров, а Ван дер Каап ще си партнира с Хосе Кордоба в сърцето на защитата. Отляво незаменим през целия сезон е Цунами, който в последните мачове носи и капитанската лента.

Сините продължават подготовката си за мача с Черно море, като за пореден ден доскоро лекувалият контузия Асен Митков тренира на пълни обороти.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 9 май 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО