Есенна изложба в ДГ “Невен“-гр. Елхово, на тема: „Ние се храним здравословно„

Публикувано преди 5 години  |  Образование, Снимки

През изминалата седмица в ПГ /6 г./ група „Бърборани –Сладурани“ с учителки Снежана Желева, Красимира Маврева-Михалева и помощник-възпитател Петранка Кунева се проведе инициатива с родители, посветена на здравословното хранене и даровете, които ни носи есента.

Инициативата е и част от „Плана за работа с родители“ на групата за месец октомври – изработване на Проект на тема: „Моята вълшебна есен“.

Проектите бяха свързани и с любимата тема на децата по образователно направление Околен свят, “Ние се храним здравословно„ – есенна изложба с природни материали.
С помощта на родителите, по интересен и забавен начин бяха представени на децата храните, които са полезни и здравословни, за да растат здрави и силни.

Деца и родители, заедно с ентусиазъм се включиха в отправеното от учителите предизвикателство и изработиха чудесни проекти от невероятно подбрани и съчетани плодове, зеленчуци, листа, клонки, семена и други интересни природни материали.

Видно от впечатляващият резултат, във всеки един проект е вложено много старание, въображение, търпение, за което екипа на детската градина благодари на всички, деца и родители, които се включиха и деца, родители и гости на детска градина „Невен“ имат възможността да се радват на тематичната изложба.


Статията е публикувана на 10 октомври 2019

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА