Европа стои между Николай Костов и Левски

Публикувано преди 2 седмици  |  Спортни
Европа стои между Николай Костов и Левски

Целта „Европа“ стои между Николай Костов и Левски. Както е известно, Наско Сираков бе категоричен, че иска той да продължи начело на „сините“ и според запознати не иска и да чуе за търсенето на нов треньор. Тази ситуация обаче може да се промени, ако тимът от „Герена“ се издъни и изпусне виза за участие в Лигата на конференциите, пише „Мач Телеграф“.

Смята се, че четвъртото място ще бъде ключово за Европа. Стига Ботев Пд да не триумфира с Купата на България. Това ще обърка доста сметки, защото Душан Керкез и компания ще се сдобият и с участие в турнира Лига Европа.

На този етап Костов е получил нов вот на доверие, след като в събота феновете на няколко пъти викаха: „Оставка“. Самият той пък обяви, че предстои бъдещето му да бъде дискутирано с ръководството. Това обаче едва ли ще се случи в момента. Причината е, че една от най-важните фигури – Даниел Боримиров в момента е болен. Затова няма да има сбирка на УС и НС. „Костов има четири мача, които трябва да спечели. Това е!“, лаконични са от „Герена“.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 29 април 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО