Съсипаха от критики Юрген Клоп след поражението в градското дерби

Публикувано преди 1 седмица  |  Спортни
Съсипаха от критики Юрген Клоп след поражението в градското дерби

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше подложен на ожесточена критика от страна на феновете заради загубата с 0:2 от Евертън в градското дерби. Поражението намали шансовете на „червените“ в битката за титлата срещу Арсенал и Манчестър сити.

Привържениците бяха недоволни от направените пет смени, които по никакъв начин не промениха представянето на отбора му. Основните атаки са насочени заради факта, че 56-годишният Клоп не пусна в игра Раян Гравенберх, въпреки че само преди няколко дни вкара гол и се представи впечатляващо при победата с 3:1 срещу Фулъм.

„Какво, по дяволите, си мисли Клоп? Нунес и Салах са още на терена, а Гравенберх търка пейката“, беснееше фен на Ливърпул в социалните мрежи.

„Въпросът ти е правилен. По този начин загубихме доста трофеи под ръководството на Клоп“, подкрепя го друг.

„Ето с такова отношение се убива увереността в един млад футболист, какъвто е 21-годишният Раян“, пише трети потребител на „Х“.

“Не знам как да коментирам резултата от срещата, мога само да се извиня на феновете. Трябваше да се справим по-добре, но не го направихме. За съжаление Арсенал и Манчестър Сити ще трябва да имат много лоши дни, за да спечелим титлата. Истината е, че битката за титлата не е в нашите ръце в момента, но това, което можем да направим, е да спечелим всички мачове”, каза Клоп след поражението в градското дерби.

Както е известно, след края на сезона Юрген Клоп напуска поста си в Ливърпул. Той обяви новината преди няколко месеца. Надеждите бяха, че той ще успее да изведе мърсисайдци до трофей в последния си сезон. Отборът му обаче отпадна от евротурнирите и купите в Англия, а Висшата лига остана единствената останала възможност. Сега обаче шансовете и в първенството намаляха след загубата от Евертън.

Източник: fakti.bg


Статията е публикувана на 25 април 2024

Следете ни в Google News Showcase



НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА

НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО