Рок легендите от група „Сигнал“ и актьорът – комик Димитър Туджаров Шкумбата зарадваха Елхово (+видео и снимки)

Публикувано преди 4 седмици  |  Видео, Общество

Рок легендите от група „Сигнал“ и актьорът – комик Димитър Туджаров Шкумбата бяха кулминацията на мероприятията по повод празника на град Елхово

Актьорът комик от Петрич, разсмя до сълзи събралите се жители и гости в град Елхово. Обичаният от поколения българи шоумен – инж. Туджаров сподели с публиката за своето притеснение да бъде на сцена в града на един от най-големите български актьори Велко Кънев. Близо час той представи пред елховската публика комедиен коктейл от скечове, вицове и песни, по неподражаем начин, който може само един от най–големите комедийни актьори на България и легендарен имитатор инж. Димитър Туджаров – Шкумбата.

Стотици жители и гости на Елхово пяха заедно с Йордан Караджов хитовете на група „Сигнал“. Рок великаните изнесоха едночасов концерт на сцената в град Елхово. С излизането си на сцената Караджов припомни, че точно на 1-ви юни тази година, „Сигнал“ ще отпразнува своя 46-и рожден ден на сцена. Групата изпълни вечни и любими на поколения българи песни, сред които „Сбогом“, „Липсваш ми“ и „Може би“.

Вечерта завърши с грандиозно шоу от фойерверки, което освети пролетното небе над Елхово, осигурено за поредна година от Община Елхово за чудесен завършек на вечерта по подобаващ за настроението на събралите се хиляди хора на площада начин.


Статията е публикувана на 30 март 2024

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА