Юношеският състав на ОФК Елхово продължава с чудесното си представяне в шампионата на зона Бургас

Публикувано преди 2 седмици  |  Спорт

Юношеският състав на ОФК Елхово продължава с чудесното си представяне в шампионата на зона Бургас. Във футболен двубой игран днес на стадиона в квартал Долно Езерово в Бургас, ОФК Елхово победи убедително състава на ФК „Черноморец 1919 Бургас“ с резултат 0:6. Головете за Елхово отбелязаха Борис Киров, Денислав Минков, Мартин Кръстев, Андон Георгиев и с две попадения се отличи Преслав Янакиев. Това бе 12 поредна победа за юношите на Елхово.

До този момент в шампионата на зона Бургас, съставът от Елхово има 13 победи и само една загуба, общо 55 отбелязани гола и само 11 допуснати. Четири кръга преди края на шампионата, юношите на ОФК Елхово (U15) продължават да са едноличен водач в класирането в зона Бургас с 39 точки, а зад тях с 5 точки по-малко е състава на ФК „Свети Влас“. Останалите отбори назад в класирането са съставите на Черноморец Бургас, Карнобат, Стралджа, Ропотамо, Странджа Агрокорн – Средец, Звезденбург – Бургас, Бургас спорт и Българово.

Следващата седмица по програма ОФК Елхово ще посрещне ФК“Странджа Агрокорн“ – гр. Средец. Срещата ще се играе на 21 април /неделя/ от 9:30 часа на градски стадион в Елхово.


Статията е публикувана на 14 април 2024

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА