Концерт ЦПЛР-ОДК Елхово – Празник на град Елхово 2024 (+пълен видеозапис и снимки)

Публикувано преди 1 месец  |  Видео, Общество

„Децата на Елхово празнуват”- под този надслов на 29 март се проведе концертът на ЦПЛР – Общински детски комплекс. Петъчната вечер, като част от програмата за Празника на града, бе изцяло посветена на децата. Родители, гости и приятели препълниха салона на читалище „Развитие” за да се насладят на изпълненията на своите деца.

Над 150 певци, танцьори и инструменталисти, посещаващи групите и школите към ОДК и Сдружение „УН Общински детски комплекс”, представиха в празничната вечер своя талант и умения. С усмивки, красиви танци и звънки гласове, участниците поздравиха своите гости, дошли  от близо и далеч.

Специален поздрав бе отправен и от децата от двете детски градини. Официални гости на празничния концерт бяха г-н Петър Гендов – кмет на община Елхово, г-н Християн Кускунов–председател на Общински съвет Елхово, проф. Стоян Денчев – почетен гражданин на Елхово, зам. кметове и общински съветници.

Екипът на ОДК благодари на своите колеги, ръководители на школите и групите за всеотдайната работа и за това, че за пореден път доказаха своя висок професионализъм – Вълка Ангелова – ВГ „Чучулига” и „Елховски славеи”, Стоян Иванов – школа по пиано и ВГ „Яница”, Севдалин Трендафилов – хореограф и Цветанка Христова – ръководител на ДЮТС „Яница”.

В празничната вечер, гостите имаха удоволствието да се насладят на таланта на децата на Елхово, за пореден път те напълниха очите ни, докоснаха сърцата ни.

Участниците в концерта и техните ръководители изказват сърдечни благодарности към общинското ръководство и желаят на всички весели празнични дни!

ЦПЛР – Общински детски комплекс – Елхово

Снимки: Николай Иванов | Видео: Стефан Вълчев


Статията е публикувана на 29 март 2024

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА