Служители от ОДМВР – Ямбол иззеха голямо количество археологични предмети и старинни монети

Специализираната полицейска операция е предприета след получен сигнал за незаконна дейност по търсене и съхранение на културно-исторически ценности и проведено разследване по него. Действията са осъществени на 30 юни при … прочети още »

РУ-Тунджа издирва Димитър Йорданов Димитров, на 54 години от село Скалица

По молба на близките, РУ-Тунджа издирва Димитър Йорданов Димитров, на 54 години от село Скалица. По данни на сестра му, на 18 април  около 12:00 ч., мъжът е напуснал дома … прочети още »

КАТ стартира масови проверки на шофьорите за алкохол и наркотици

В ход е полицейска операция за недопускане на управление на моторни превозни средства от водачи, употребили алкохол или наркотични вещества, съобщи гл. инспектор Дамян Владинов от отдел „Пътна полиция“ – … прочети още »

Видео: Жена от Елхово моли да не й крадат цветята

Жена от Елхово моли да спрат да й крадат цветята в социалните мрежи. Тя публикува видеоклип, който е заснет от охранителна видеокамера пред собствения й магазин за строителни материали в … прочети още »

Митнически служители откриха над 1300 кутии цигари в плоскости за пейки на ГКПП-Лесово

Митнически служители откриха 26 400 къса /1320 кутии/ контрабандни цигари в тапицирани плоскости за пейки. Тютюневите изделия са открити при проверка на влизащ в страната от Турция автобус с пътници. … прочети още »

По 5 хил. лева глоба за митничари от „Лесово“, взимали подкупи

Началник на митническия пункт “Лесово” и други негови шест подчинени инспектори вече са с окончателни присъди за взимане на подкупи. Наказанието е 5 хиляди лева глоба за всеки един от тях, а … прочети още »

Oткриха 1150 кутии контрабандни цигари на ГКПП-Лесово

Митнически служители от Главна дирекция „Митническо разузнаване и разследване“ откриха 1150 кутии (23 000 къса) контрабандни цигари, укрити в две задни движещи се гуми на товарен автомобил. Камионът с турска … прочети още »

КАТ започна специализирана полицейска операция за контрол на скоростта

От 19 април започна специализирана полицейска операция за контрол на скоростните режими. Тя ще продължи до края на седмицата и е организирана по линия на Европейската мрежа на службите на … прочети още »