Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Елхово обяви нови вакантни длъжности

Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Елхово обяви конкурси за 8 вакантни длъжности: 3 (три) вакантни длъжности: СЧЕТОВОДИТЕЛ в сектор „Финансово осигуряване“ към Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Елхово при Главна дирекция „Гранична … прочети още »

Пълна зала и силни аплодисменти посрещнаха Виктор Калев в Елхово (+снимки)

„Поклон, аплодисменти и това е“ каза Виктор Калев в едно от своите изпълнения. Но не беше само това. Препълнена зрителна зала, нестихващи и бурни аплодисменти от елховската публика, много усмивки, … прочети още »

Разпределение на мандатите в 31 МИР-Ямбол

По неофициална информация в 31 МИР-Ямбол разпределението на мандатите е съответно 1 за ГЕРБ-СДС, 1 за „Продължаваме промяната“, 1 за „БСП за България“ и 1 „Възраждане“, съответно това са отново … прочети още »

Актьорът Виктор Калев ще „завърти” плочата на живота си за първи път в Елхово

ПК „АЖУР ПИКО”, Културна организация „Арт ателие” и НЧ „Развитие – 1893“ представят „ГРАМОФОНЪТ” АВТОРСКИ КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ НА ВИКТОР КАЛЕВ Текст: Ваня Щерева / по разкази на Виктор Калев / Актьорът … прочети още »

Във вторник се ограничава движението по част от магистрала „Тракия“

  На 4 октомври – вторник, от 8 ч. до 20 ч., в двете посоки ще бъде ограничено движението по автомагистрала „Тракия“ в участъка от пътен възел „Стара Загора“ до … прочети още »

МИГ – Елхово – Болярово обявява прием на проектни предложения за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по мярка 4.1 „Подкрепа за инвестиции в земеделски стопанства“от Стратегията за Водено от общностите местно развитие на СНЦ „МИГ-Елхово-Болярово”

ОБЯВА за прием на проектни предложения за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Стратегията за Водено от общностите местно развитие на  СНЦ „МИГ-Елхово-Болярово” от Програма за развитие на селските райони … прочети още »

Окончателни резултати за НС в Община Елхово: ГЕРБ са с най-висок резултат, след тях са ПП, а трети са БСП

На проведените предсрочни парламентарни избори (четвърти в рамките на по-малко от две години) в община Елхово, при избирателна активност едва 30% (бел. ред.: гласували малко над 3800 души), ГЕРБ са … прочети още »

Нормално започна изборният ден в петте общини на област Ямбол

Нормално започна изборният ден в петте общини на област Ямбол. Отворени са всички 237 избирателни секции в региона за парламентарния вот. Няма сигнали за неработещи машини за гласуване. Членове на … прочети още »

На 1 октомври се открива сезонът за местен дребен дивеч и групов лов на дива свиня

В официално писмо до Националното ловно-рибарско сдружение изпълнителният директор на ИАГ Стоян Тошев информира, че откриването на ловния сезон на местен дребен дивеч и групов лов на дива свиня е … прочети още »

Коалиция ГЕРБ-СДС: Можем да върнем стабилността и сигурността в държавата

Можем да върнем стабилността и сигурността в държавата! Можем да го направим като гласуваме активно и подкрепим разумната и отговорна политика на ГЕРБ с номер 24 в бюлетината.   … прочети още »

Актуализирайте имейли и телефони за връзка, напомнят от НАП Ямбол

Притежателите на електронен подпис или персонален идентификационен код (ПИК) на НАП да актуализират по електронен път своите имейл адреси и телефони за контакт, апелират от приходната агенция в Ямбол. Данъчните … прочети още »

Самолет Су-25 се разби край авиобаза Безмер, пилотът катапултира

Около 14:00 часа днес военен самолет Су-25 е претърпя инцидент край авиобаза Безмер, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната. Пилотът се е катапултирал и е в добро състояние, контактен … прочети още »