Почитаме паметта на Христо Ботев и на загиналите за Освобождението

Днес е Денят на Ботев и на загиналите за свободата на България. На днешната дата отбелязваме 147-та годишнина от смъртта на революционера и поет Христо Ботев. В 12 ч. в … прочети още »

Сирени и две минути мълчание на 2 юни в чест на Ботев и загиналите за свободата на България

С решение №211/31.05.1993 година на Министерски съвет, 2-ри юни е обявен за ден на Ботев и на загиналите за свободата на България, чиято памет се почита с вой на сирени. … прочети още »

Модерната ветеринарна клиника отвори врати в град Елхово (+снимки)

Най-модерната ветеринарна клиника „Стезивет“, единствена по рода си в област Ямбол, която е проектирана и оборудвана да отговори на най-съвременните европейски изисквания за добра ветеринарна практика отвори официално врати в … прочети още »

На 6 юни в салона на НЧ „Развитие“ ви очаква куклен театър „Пипи дългото чорапче“

На 6 юни от 10,30 часа в салона на НЧ „Развитие“ ви очаква куклен театър „Пипи дългото чорапче“.На 6 юни от 10,30 часа в салона на НЧ „Развитие“ ви очаква … прочети още »

На 2 юни отдаваме почит на подвига на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България

С панихида в памет на загиналите за свободата на България и поднасяне на венци и цветя пред паметника на Незнайния войн Община Елхово ще отбележи 2-ри юни – Ден на … прочети още »

НЧ „Развитие-1893“ – Елхово отново Ви кани на театрално представление

Заповядайте на 27 юни от 18,30 часа, когато на сцената ще гостува драматичен театър „Димитър Димов“ град Хасково с комедията „Роднини“. За първи път на нашата сцена ще играе невероятният … прочети още »

Общинска администрация подаде всички 31 броя проектни предложения за саниране на многофамилни жилищни сгради в срок

Всички постъпили заявления от Сдружения на собствениците за участие по процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд -Етап I“ са окончателно обработени и проектните предложения са подадени … прочети още »

Завърши шестото издание на фолклорен фестивал „Тунджа пее и танцува“ 2023 (+Протокол с наградените участници)

В продължение на два дни – 26 и  27 май, в Елхово се проведе петото издание на фестивала „Тунджа пее и танцува“ 2023, под почетния патронаж на кмета на община … прочети още »

Семейният фестивал „Лятно театро 2023“ идва в Елхово за празника на детето на 2 юни

 Най-големият пътуващ фестивал в страната гостува с богата програма за малчуганите и техните родители На 2 юни от 16 ч. на централния площад в Елхово идва най-големият пътуващ фестивал в … прочети още »

Пълен видеозапис от Фолклорен фестивал „Тунджа пее и танцува“ – ден 2

Предоставяме Ви, пълен видеозапис от Фолклорен фестивал „Тунджа пее и танцува“ – ден 2. Повече информация, както и протокол с наградените участници очаквайте в понеделник 29 май 2023 год. 

Пълен видеозапис от Фолклорен фестивал „Тунджа пее и танцува“ – ден 1

Предоставяме Ви, пълен видеозапис от Фолклорен фестивал „Тунджа пее и танцува“ – ден 1. Повече информация, както и протокол с наградените участници очаквайте в понеделник 29 май 2023 год. 

Фоторепортаж от Фолклорен фестивал „Тунджа пее и танцува“ – ден 2

Предоставяме Ви, подробен фоторепортаж от Фолклорен фестивал „Тунджа пее и танцува“ – ден 2. Повече информация, както и протокол с наградените участници очаквайте в понеделник 29 май 2023 год.

С концерт на Ансамбъл Сливен завърши първия ден от Фолклорен фестивал „Тунджа пее и танцува“ (+фотогалерия първи ден)

С прекрасен концерта певците, танцьорите и музикантите Ансамбъл за народни песни и танци – Сливен завърши първия ден от Фолклорен фестивал „Тунджа пее и танцува“. Жители и гости на града … прочети още »