ОФК Елхово изпусна Чарган за 1:1 насред Елхово

Публикувано преди 14 години  |  Спорт

В мач от шести кръг на Областна група мъже „Ямбол-Юг” съгражданите ни от ОФК”Елхово” изпуснаха победата срещу отбора от Чарган, завършвайки наравно 1:1 на собственият си стадион в гр. Елхово.
Срещата се игра пред около 200-300 души при слънчево и топло време за края на месец Октомври. В 16-тата минута на мача след статичен удар и неумело изчистване от страна на защитник на елховлии гостите откриха резултата за 0:1. Елховския отбор не се стъписа и създаде няколко добри положения за гол, като дори във 23-тата минута след добро извеждащо подаване и удар от линията на наказателното поле, топката срещна гредата на Чарганци но пропусна да посети тяхната мрежа. Така на почивката футболистите се прибраха при резултат 0:1 в полза на гостите.
Още в началото на второто полувреме нашите получиха право да изпълнят единадесет метров наказателен удар, с които изравнихме резултата за 1:1. За съжаление елховлии не успяха да постигнат пълен обрат в срещата. До края на мача пропуснахме още няколко добри положения за гол, но така и не успяхме да се възползваме от тях. Гостите играха добре комплектувани в защита и дори успяха да създадат и те няколко опасни атаки но без резултат.
Получи се доста добър дерби мач за нивото на 4-та дивизия. Така след 6-ти кръг отбора то Чарган запази лидерското място със 14 точки, на 3 повече от Елхово, но и с мач повече.
Другия отбор от гр. Елхово – „Тунджа-спорт”, трябваше по същото време да играе с отбора на Роза, но мача им бе отложен. Срещата може би ще се играе след края на зимния полусезон, но за сега няма потвърдена дата за тази среща.


Статията е публикувана на 23 октомври 2010

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА