Ани Лолова продължава напред в надпреварата на музикалното риалити

Публикувано преди 13 години  |  Общество

Представителката от град Елхово Ани Лолова продължава напред в надпреварата на музикалното риалити излъчвано по bTV – „“Гласът на България”.

Ани се изправи в музикален дуел срещу 34 годишната пловдинчанка Галина Сакутска, която има завършено музикално образование „класическо пеене”. Те изпълниха песента на Лили Иванова „Дансингът на самотата”.

В редица коментари зрители от цяла България коментират, че Ани Лолова е „отвяла” съперничката си в този дуел Галина Сакутска.

В коментарите на тенорите след изпълнението на двете претендентки, надделяваше мнението, че Ани се е справила по-добре на сцената. Ивана сподели, че изключително впечатлена от Ани, поради факта че е пяла с много лекота. Решението все пак Ани да продължи, трябваше да вземе Мариана Попова, която избра Ани Лолова, като пред камерите на bTV тя сподели, че избира Ани заради самочувствието и свободата на сцената, която демонстрира.

Така момичето, което работи в ресторант Оазис в град Елхово продължава напред за концертите на живо. Вижте дуела, който бе излъчен по bTV:


Статията е публикувана на 16 август 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА