Футболните емоции се завръщат след лятната пауза

Публикувано преди 13 години  |  Спорт

След дългата лятна пауза футболните отбори започнаха техните подготовки. От преди две седмици започна подготовката на детската футболна формация на ОФК Елхово водена от ст. треньора Панчев.

Областното първенство на мъжете, в което отново ще вземе участие отбора на ОФК Елхово ще започне през месец Септември, а мачовете от трета дивизия започват още този уикенд.

Днес в методичния кабинет на спортна зала „Диана“ в град Ямбол от 11:30 часа, ще се проведе работното съвещание с представителите на отборите от Област- Ямбол, във връзка с началото на новото първенство – сезон 2011/2012. Засега е сигурно, че отборите от селата Победа, Межда, Крумово възраждат техните отбори. Може би Чарган и Бояджик ще имат по два представителни отбора, но това е още непотвърдена информация. Има и вероятност отказалия се отбор на Тенево отново да сформира отбор.

Футбол ще имаме възможност в Елхово да наблюдаваме още тази Неделя. За определяне шампиона при ветераните в Ямболски регион ще спорят отборите на Тунджа 1915 – Ямбол и ОФК Елхово. Отборите ще се изправят в два двубоя на разменено гостуване, като първия мач ще се играе на стадиона в град Елхово тази Неделя – 21 Август от 18:00 часа.


Статията е публикувана на 18 август 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА