ПП ГЕРБ бе първата партия подала документи в ОИК – Елхово

Публикувано преди 13 години  |  Общество

Точно в 9:00 часа днес Председателя на ОИК – Елхово г-жа Даниела Трендафилова откри заседанието на комисията. На заседанието присъстваха 16 от всички 17 члена на ОИК – Елхово. След като се установи, че е налице необходимия кворум съгласно изборния кодекс на страната ОИК-Елхово прие няколко основни решения които да направят възможни работата на ОИК-Елхово съгласно изборния кодекс.

ОИК-Елхово ще обитава голямата заседателна зала на община Елхово с адрес ул. Търговска 13, ет.2. Крайния срок за подаване на документите на партиите и коалициите и инициативни комитети е 17:00 часа на 28 август 2011г, които също бе определен с решение на ОИК.

Първи град Елхово още в 9:15 часа, подадоха документи от политическа партия ГЕРБ-Елхово. За сега в община Елхово има официално оповестени четири официални кандидатури за кмет на община Елхово, а именно сегашния кмет на община Елхово и кандидат за втори мандат Петър Киров излъчен от ПП ГЕРБ, Димитър Димитров издигнат от ПП ВМРО-НИЕ, Татяна Дюлгерова издигната от „Коалиция за България” и Станимир Сотиров издигнат от ПП РЗС.

В политическото пространство на Елхово няколко партии обявиха няколко от имената, които ще бъдат включени в листите за общински съветници, но все още няма официално обявени листи на политически партии, коалиции или инициативни комитети за община Елхово или поне не са обявени официално на широката аудитория.


Статията е публикувана на 19 август 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА