Видeо: Ветераните на Елхово и Ямбол завършиха наравно

Публикувано преди 13 години  |  Спорт

На градския стадион в Елхово, ветераните на Елхово и Ямбол изнесоха един доста приличен мач, в който двата тима си разделиха по едно полувреме.

Главен съдия на срещата бе Недялко Киров с помощници Иван Петров и Стилиян Радиев. Делегат на двубоя бе Александър Методиев. Ако трябваше да оценяваме представянето на реферите, то спокойно можем да приравним добрият мач, който наблюдавахме с доброто съдийство на реферите от Ямбол.

Гостите от областния град бяха по-концентрирани от елховци в началото на срещата и след няколко плахи атаки на Ямболци, се стигна до пряк свободен удар в 21-та минута, на метър от наказателното поле. Ударът бе материализиран от Минко Великов в гол за 0:1.

Само седем минути по-късно Христо Христо от Тунджа 1915, ефектно прехвърли вратаря на ОФК Елхово за 0:2 в полза на Ямболци. При такъв резултат двата отбора се оттеглиха на почивка и почти всичко изглеждаше предрешено.

Не така смятаха елховци и през второто полувреме те бяха по-добри на терена. С голове на Христо Пеев в 56-та и Иван Тодоров в 64-та минута Елховци изравниха резултата в срещата. След втория гол за ОФК Елхово двата отбора си размениха по-няколко добри положения, но до нов гол не се стигна.

Така спорът за титлата при ветераните за регион Ямбол, ще се реши на градския стадион Николай Лъсков в град Ямбол. Все пак двата гола, които получихме днес може и да натежат защото при евентуален равен резултат там ще важи правилото за повече голове на чужд терен.

ВИДЕО РЕПОРТАЖ:


Статията е публикувана на 21 август 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА