Снимки: Изявени деца от ОУ “Св. Паисий Хилендарски” с награди от ръководството на учебното заведение

Публикувано преди 5 години  |  Образование, Снимки

Ивета Видева и Живко Иванов – деца с изявени дарби от ОУ “Св. Паисий Хилендарски” Елхово получиха награди от ръководството на учебното заведение. Поводът за това е тяхната непрестанна упоритост, талант, силна мотивация и прослава на училището и града ни.

Г-н Пенчо Бординяшки не скри радостта и възторга си от уменията на учениците и им пожела да следват все така успешно пътя, по който са избрали да вървят.

Шестокласничката Ивета Видева взе участие в националния конкурс за детска рисунка „Св. Трифон Зарезан” в град Сунгурларе. В тематичен обхват „живопис и графика” и сред 1 500 участници, Ивета заслужено си извоюва първото място и получи медал и грамота. В своята възрастова група тя се конкурира с оше 39 участника от цялата страна.  Талантът на Ивета за пореден път й носи отличие . От училището тя получи пособия за рисуване и часовник.

Още един шестокласник, чийто успех следим с интерес, бе награден с плакет и часовник във формата на мотор. Живко Иванов е вече европейски шампион по супермото, републикански вицешампион по мотокрос и републикански шампион по супермото за 2018 г.

Тези титли Живко си завоюва, тъй като печели много състезания по мотокрос в страната в клас 65 кубика с мотор КТМ.  Към колекцията си има редица грамоти за достойни представяния. От 2018 освен мотокрос кара и супермото. През новия сезон, който се открива м. март тази година, Живко отново ще кара мотор КТМ, но вече  в по-висок клас с  по-голяма кубатура – 85 кубика. Желаем още много успехи на Живко в екстремния спорт и на всички малки и големи ентусиасти, включили се в различните конкурси и състезания!


Статията е публикувана на 21 февруари 2019

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА