Снимки: Наградени ученици от ОУ„Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово за успехите им в състезания, олимпиади и конкурси

Публикувано преди 4 години  |  Образование, Снимки

През месец април 2019 г. в ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово отново бяха раздадени награди на ученици показали отлични резултати в различни състезания, олимпиади и конкурси.
Най-малка от наградените е Елинор Костадинова от III а клас с класен ръководител Мария Кичукова за успехите ѝ в областта на математиката. Ученичката получи няколко награди в математическото състезание „Математика без граници“, заслужи второ място в Областния кръг на Националното математическо състезание „Европейско кенгуру“, беше финалист в Националното финално състезание за ученици от първи до четвърти клас, организирано от СБНУ и СБУ.

Четвъртокласничката Крисия Лилова от IV б клас с класен ръководител Иванка Петрова бе наградена от ръководството на училището за успешното ѝ представяне в Националната олимпиада „Знам и мога“ за ученици в четвърти клас. Тя бе с най-висок брой точки в общински кръг, класира се на трето място в областния кръг и бе допусната за участие в Националния кръг на олимпиадата „Знам и мога“, който се проведе в началото на месец април в гр. Ямбол.

От по-големите ученици награди получиха Магдалена Джисова от VII б клас за второто си място и Грета Делигрозева от VII а клас за четвъртото си място на Областния кръг на Националното математическо състезание „Европейско кенгуру“. Елена Чалъкова е учителката по математика дала им знания и кураж за участие в нелеката надпревара.

Наталия Георгиева от VII а клас е момичето с литературен талант, което представи училището в третият конкурс за есе, посветен на 3 март, организиран от Фондация „Тервелъ“. Там ученичката бе удостоена със специалната награда. Седмокласничката бе участник и в 19-то издание на конкурса „Майчице свята”, посветен на големия християнски празник Благовещение, организиран от читалище „Съгласие 1862” гр. Ямбол със съдействието на Инър Уил клуб – Ямбол. Във втора възрастова група тя бе удостоена с първо място. За тези си успехи получи награда и от училищното ръководство.

Пожелаваме бъдещи успехи на талантливите ни ученици!Статията е публикувана на 30 април 2019

НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Румен Радев отива в парламента утре за гласуването на кабинета "Денков-Габриел"
Държавният глава Румен Радев ще присъства на извънредното заседание на Народното събрание, в дневния ред на което ... прочетете още »
Минчо Спасов: МВР няма капацитет да прави активно издирване на лица
Има една хипотеза, която се учудвам, че не чух от разследващите. Тя се практикува често в такива ... прочетете още »
Явор Гечев:  Пожелавам успех на моя наследник. Да внимава с хората, които му дават съвети
Познавам добре предложения за министър на земеделието Кирил Вътев. Той е чудесен бизнесмен. Пожелавам му успех и ... прочетете още »
Хакери удариха Кремъл! Пуснаха фалшиво обръщение на Путин за обща мобилизация и спешна евакуация
"Извънредно обръщение на Путин" е било разпространено в поне три руски области - Ростовска, Воронежка и Белгородска, ... прочетете още »
Руски командир: Киев атакува с танкове Леопард и не може да бъде спрян
Заместник-началникът на руската гвардия в самопровъзгласилата се и анексирана от Русия Донецка народна република (ДНР) Александър Ходаковски ... прочетете още »
Инстаграм звезда се показа по розово бельо
Брит Мануела е модел и Инстаграм звезда. Брит е американка. Тя е родена през щастливата за националния ... прочетете още »
Ако са депутати: 52% от българите биха подкрепили в пленарна зала кабинета "Денков-Габриел"
52% от хората биха гласували "за" правителството "Денков-Габриел". Това сочи експресното национално-представително проучване на "Алфа рисърч", направено ... прочетете още »
Димитър Стоянов защити Радев и се скара на ген. Атанасов
Днес направихме отчет на това, което свърши служебното правителство за последните четири месеца. Бих пожелал успех на ... прочетете още »